Завантаження ...

Олімпійці серед нас.

11 вересня у Краєзнавчому музеї м. Славутича і Чорнобильської АЕС для учнів 3-Б класу ЗОШ №1 класним керівником Гонтарь М.Г. була проведена класна година «Олімпійці серед нас». Мета цього заходу - розказати дітям про видатних спортсменів, які мешкають у Славутичі, познайомити з видами спорту, котрі вони можуть обрати для себе

 
11 вересня у Краєзнавчому музеї м. Славутича і Чорнобильської АЕС для учнів 3-Б класу ЗОШ №1 класним керівником Гонтарь М.Г. була проведена класна година «Олімпійці серед нас». Мета цього заходу - розказати дітям про видатних спортсменів, які мешкають у Славутичі, познайомити з видами спорту, котрі вони можуть обрати для себе, виховувати любов до спорту і здорового способу життя.

У якості гостя на класну годину був запрошений майстер спорту з важкої атлетики Каленський Ю.П. Діти із зацікавленістю слухали його розповідь про те, як він починав робити свої перші кроки у спорті і яких успіхів він досягнув на спортивному поприщі. Також він провів з дітьми бесіду про здоровий спосіб життя, пояснив, як треба підтримувати себе у формі. Учні змогли не тільки послухати майстра спорту, а і потримати в руках подарунки та нагороди, отримані Юрієм Петровичем. В заключній частині учні розглядали фотографії, кубки, спортивні нагороди, грамоти, розміщені на стендах музею.

Після такого заходу багато дітей виявили бажання записатися у різні спортивні секції. Також вони змогли власними очима побачити людину, яка досягла великих результатів у спорті і яка мешкає в тому ж місті, що і вони. Учні змогли зрозуміти, що немає нічого неможливого і кожен може стати чемпіоном, якщо буде наполегливо тренуватися і вести здоровий спосіб життя.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия