Завантаження ...

До рятувальників 63 Державної пожежно-рятувальної частини завітали вихованці ЗОШ № 4, 5Б клас

В рамках акції „Запобігти. Врятувати. Допомогти.”, 31 жовтня до рятувальників 63 Державної пожежно-рятувальної частини м. Славутич завітали вихованці ЗОШ № 4, 5Б класу. Під час проведення екскурсії діти ознайомилися із пожежно-рятувальної технікою, оснащенням...

 
В рамках акції „Запобігти. Врятувати. Допомогти.”, 31 жовтня до рятувальників 63 Державної пожежно-рятувальної частини м. Славутич завітали вихованці ЗОШ № 4, 5Б класу.


Під час проведення екскурсії діти ознайомилися із пожежно-рятувальної технікою, оснащенням пожежних автомобілів та спеціальним одягом рятувальників яке щодня служить для приборкування вогню та ліквідації інших надзвичайних подій, діями рятувальників при надходженні повідомлення про пожежу.
 


Особливе захоплення у дітей викликала можливість роздивлятись зблизька пожежну техніку та оснащення пожежно-рятувальних автомобілів , розпитувати у справжніх рятувальників про їхню тяжку роботу та фотографуватись з ними.


Під час екскурсії рятувальники розповідали дітям правила безпеки у побуті, в екосистемах та поводження з невідомими предметами

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия