Завантаження ...

Свято молодості, краси та мужності

Дійсне, свято 30-річчя КДЮСШ, яке відбулося у спорткомплексі "Олімпієць" 25 жовтня ми можемо назвати, як висловилася ведуча, відкриваючи свято, "Олімпом" піднесення почуттів, "Еверестом" їхнього піднесення, зокрема, радості, адже немає більшого щастя, насолоди, ніж - підводити підсумки своєї...

Дійсне, свято 30-річчя КДЮСШ, яке відбулося у спорткомплексі "Олімпієць" 25 жовтня ми можемо назвати, як висловилася ведуча, відкриваючи свято, "Олімпом" піднесення почуттів, "Еверестом" їхнього піднесення, зокрема, радості, адже немає більшого щастя, насолоди, ніж - підводити підсумки своєї праці, яка принесла значні плоди, пишатися тим, що саме твоя праця поповнила "скарбницю" здобутків КДЮСШ за 30 років!"


Дійсно, у залі "Олімпійця зібралася вся спортивна родина Славутича. За 30 років не одне покоління пройшло через секції спортивної школи. Вітаючи рідний колектив і усіх зібравшихся у залі, директор КДЮСШ Ірина Жема назвала наступні цифри: в школі, за ці роки виховано 10 Майстрів спорту Міжнародного класу, 72 МС України, 208 кандидатів в Майстри спорту України, 446 спортсменів першого розряду.


Від усієї громади ювіляра привітав міський голова Юрій Фомічев: "Я щасливий і гордий за спортивну еліту міста. 32 роки місту та 30 років спортивній школі, що означає, те, що спорт невід’ємна частина нашого життя". Далі Юрій Кирилович сказав о ролі спорту у житті людини, побажав тренерському колективу, усім спортсменам нових спортивних досягнень, досягнень у особистому житті, перемог на честь Славутича і усієї України.


Він вручив директору школи сертифікат на 160 тис. гривен, а тренерам Юрію Каленському, Жані Ломовій, Володимиру Панченко - Грамоти від Міністерства культури, молоді та спорту. Після музичного привітання від вихованки відділення плавання Анни Супрун, міський голова, разом з Лідією Шаніною вручив нагороди від мера та відділу молоді та спорту.


Серед нагороджених: Олександр Вишневський, Христина Гоман, Тетяна Дурицька, Вадим Зуй, Сергій Жема, Наталя Кабак, Ольга Кузьменко, Вікторія Мікшун, Наталія Меняйло, Оксана Скуратівська,Олена Прайс, Володимир Черняков, Юлія Щедракова.


Після виступу дзюдоїстів привітання продовжив Почесний громадянин м. Славутич, депутат Київської облради Володимир Удовиченко. Він вручив від обласної ради Почесну грамоту Оксані Красківський та Подяки Олегу Копилову та Альоні Титовій. Володимир Петрович передав привітання від Управління фізичної культури та спорту і вручив грамоти. Після кожного привітання на полі спорткомплексу виступали вихованці відділень КДЮСШ.


Від обласного відділення НОК Київської області ювілярів привітав заступник голови Андрій Новашицький. Він вручив Подяки Ніни Верхольотовій, Віктору Бойко, Ігорю Глущенко, Ірині Жемі, Жанні Ломовій, Володимиру Савельєву, Юрію Каленському, Лідії Шаніній, Володимиру Панченко.


Привітали колектив КДЮСШ: Майстер спорту Міжнародного класу з самбо, майстер спорту з дзюдо, Почесний працівник з фізичної культури і спорту, у минулому вихованка КДЮСШ Анастасія Тукмачова, директор ТК "Медіа дім" Олександр Демідов, колектив Палацу дітей та молоді "Славутич - Стар", який народився в КДЮСШ, але потім вони перейшли до палацу. 


Показовий виступ вихованців Юлії Краськівської та Дмитра Кириєнко мало кого залишив байдужими. Музичне привітання подарувала вихованка колективу "Рожева пантера" ДДМ Варвара Красківська.


В іншому вигляді, ніж всіх їх звикли бачити, показали себе спортсмени під час своїх чудових виступів. Це були справжні художні витвори. Серед учасників показових виступів: вихованці КДЮСШ, колишні вихованці, Майстер спорту України - багаторазовий чемпіон України в індивідуальних стрибках, переможець Кубка України, бронзовий призер чемпіонату Європи серед молоді в командних змаганнях (2008р) - Ігорь Пасенко та Майстер спорту України, багаторазовий чемпіон України в індивідуальних та синхронних стрибках, переможець Кубка України, бронзовий призер чемпіонату Європи в командних змаганнях, срібний призер Кубку Світу в синхронних стрибках - Дмитро Собакарь ( батут), призерка Європейської першості Христина Гоман.


Вихованці демонстрували вміння не тільки в спорті, але і особливі творчі доробки, наприклад - виступ Вадима Зубца (гітара) та акомпанемент мами Марини Зубец, важкоатлети Богдан та Роман Грабовські - (танок зі штангою)


Ювіляри не забули подякувати усім тим, хто підтримує спорт у Славутичі. Подяку вручили ГСП ЧАЕС в особі Сергія Мартинова, компанії "Омега-консалтинг груп" в особі Віктора Єрохова та іншим. Відмітили і кращих батьків, серед яких Ангеліна Бавіна, Світлана Воронцова, Наталія Гаріна.


Свято завершилось флешмобом вихованців відділення плавання. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия