Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Студенти Київського Національного університету імені Тараса Шевченка, завітали до Славутицького відділення поліції

22.10.2019 року студенти Київського Національного університету імені Тараса Шевченка, завітали до Славутицького відділення поліції, щоб на власні очі побачити роботу правоохоронців. Гостям роз’яснено особливості роботи підрозділу, зокрема ознайомлено з роботою...

 
22.10.2019 року студенти Київського Національного університету імені Тараса Шевченка, завітали до Славутицького відділення поліції, щоб на власні очі побачити роботу правоохоронців. 


Гостям роз’яснено особливості роботи підрозділу, зокрема ознайомлено з роботою чергової служби, її завданнями, а саме: отримання та реагування на повідомлення громадян. Студенти мали змогу пройти до ізолятора тимчасового тримання Славутицького ВП. В подальшому проведено профілактичну бесіду про правила поведінки у повсякденному житті, роз’яснено, як потрібно поводитися у екстремальних ситуаціях та наголошено на недопустимості порушення закону.

Можливо завдяки таким екскурсіям та звичайному спілкуванню поліції з дітьми, студентами, останні виберуть в житті нелегкий шлях правоохоронця та свого часу прийдуть на зміну нинішнім поколінням, щоб нести безпеку і спокій в кожну домівку!.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: