Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про безпритульних тварин у місті Славутич

За інформацією комунального підприємства «Житлово-комунальний центр», на міському карантинному майданчику для тимчасового утримання відловлених бездоглядних та безпритульних тварин перебувають 63 дорослі собаки та шестеро цуценят. Усі тварини стерилізовані та ...

 

За інформацією комунального підприємства «Житлово-комунальний центр», на міському карантинному майданчику для тимчасового утримання відловлених бездоглядних та безпритульних тварин перебувають 63 дорослі собаки та шестеро цуценят. Усі тварини стерилізовані та вакциновані за віком. За рекомендаціями ветеринарної служби регулярно проводяться дегельмінтизація та обробка утримуваних тварин проти ектопаразитів.

Цьогоріч майданчик поповнився сімома дорослими тваринами. Завдяки проведеній зоозахисниками та волонтерами широкій інформаційно-просвітницькій роботі, чотири дорослі тварини та 23 цуценят знайшли нові сім’ї та люблячих господарів. На жаль, із настанням холодів традиційно у місті збільшується кількість безпритульних тварин, оскільки вони, покинуті господарями, мігрують із дачних масивів та найближчих сіл у пошуках їжі. Незважаючи на часткове розширення, майданчик для тимчасового утримання відловлених тварин є переповненим.

Висловлюємо подяку всім небайдужим людям, які взяли в сім’ї тварин з притулку та закликаємо славутичан: не залишайте напризволяще тих, кого ви приручили, не викидайте на вулицю тих, хто через вашу лінь чи недбалість з’явився на цей світ і не може відстояти себе, залишаймося людяними по відношенню до братів наших менших!


Відділ з питань жкг, тарифоутворення,
енергоефективності та енергозбереження

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: