Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич − місто стартапів

У рамках Kyiv Smart City Forum – 2019 відбулася щорічна церемонія нагородження міст-лідерів із впровадження інноваційних рішень в інфраструктуру. Експертне журі проаналізувало понад 100 конкурсних заявок та визначило найуспішніші проекти у п’яти номінаціях, у кожній...

 

У рамках Kyiv Smart City Forum – 2019 відбулася щорічна церемонія нагородження міст-лідерів із впровадження інноваційних рішень в інфраструктуру. Експертне журі проаналізувало понад 100 конкурсних заявок та визначило найуспішніші проекти у п’яти номінаціях, у кожній з яких обрано трьох лідерів інновацій, по одному серед великих, середніх та маленьких міст.

Від Славутича на конкурс було подано проект «Веб-сервіс для надання суб’єктам бізнесу муніципальних адміністративних послуг оn-line» (https://business-slavutich.com.ua/), який здобув нагороду в номінації «Місто стартапів» за підтримку в запуску нових інноваційних проектів та технологічних рішень з метою вдосконалення міського простору. Ця нагорода надихає на подальшу роботу з впровадження нових проектів!


Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: