Завантаження ...

Зацікавлені у співпраці

У залі засідань виконавчого комітету 4 жовтня відбувся “круглий стіл” за участі міського голови Юрія Фомічева, представників структурних підрозділів Славутицької міської ради, комунальних підприємств міста та керівників енергопостачальних компаній України....

У залі засідань виконавчого комітету 4 жовтня відбувся “круглий стіл” за участі міського голови Юрія Фомічева, представників структурних підрозділів Славутицької міської ради, комунальних підприємств міста та керівників енергопостачальних компаній України.


Загальну інформацію про розподільчі енергетичні компанії надали голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький та голова наглядової ради АТ «Вінницяобленерго» Ігор Бойко. Прийнято Закон «Про ринок електричної енергії», почався рух до європейської моделі енергоринку, але процес поки далекий від ідеалу. На часі постає питання сучасних підходів до формування тарифів. А в оцінці робіт енергетичних компаній повинні залишитися лише ДВА критерії: кількість відключень і кількість часу на відновлення електропостачання. Міський голова надав коротку інформацію про місто, впровадження заходів щодо енергоефективності, реалізовані проекти.

У підсумку зустрічі – взаємна зацікавленість у співпраці Славутича з енергетичними компаніями в реалізації спільних проектів, у тому числі в інноваційному бізнес-парку, що створюється.
Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия