Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Освіта Славутича

Освіта є важливою складовою в житті кожної людини, адже вона дозволяє рухатися вперед і досягати успіху. Мета освіти − всебічний розвиток людини як особистості та найвищої цінності суспільства, її талантів, інтелектуальних, творчих і фізичних здібностей. Освітній процес...


Освіта є важливою складовою в житті кожної людини, адже вона дозволяє рухатися вперед і досягати успіху. Мета освіти − всебічний розвиток людини як особистості та найвищої цінності суспільства, її талантів, інтелектуальних, творчих і фізичних здібностей.

Освітній процес у місті Славутич забезпечують 380 педагогів. У закладах дошкільної освіти міста виховується 848 дітей, учнівський контингент закладів загальної середньої освіти складає 2167 осіб. Напередодні професійного свята хочемо відзначити здобутки освітян нашого міста. Свідченням професійної майстерності педагогів є вагомі досягнення учнів у навчальній та науково-дослідній діяльності, творчих, спортивних конкурсах. Славутицький ліцей зайняв 2-е місце у рейтингу закладів освіти Київської області за результатами ЗНО−2019, 32 учні стали переможцями та призерами обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2018/2019 навчальному році, одна учениця здобула 3-є місце у IV етапі Всеукраїнської олімпіади з біології.

Також маємо трьох учнів-призерів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу №6 «Крунк» зайняв 2-е місце у номінації «Веб-сайти закладів дошкільної освіти» у IX Всеукраїнському конкурсі на кращий веб-сайт закладів дошкільної освіти. Вихованці Палацу дітей та молоді взяли участь у 36 конкурсах та фестивалях дитячого та юнацького мистецтва міжнародного, всеукраїнського, регіонального, міського рівнів, вибороли 93 перемоги.

Заклади освіти міста впроваджують інноваційні освітні проекти, займаються дослідницько-експериментальною діяльністю, налагоджують міжнародну співпрацю із освітніми закладами та установами. Зокрема, тісна співпраця освітян з латвійськими колегами, що є важливим кроком до інтеграції системи освіти міста в міжнародний освітній простір. Освітяни Славутича спрямовують свою роботу для досягнення нових вершин у педагогіці, беруть активну участь у фахових конкурсах, реалізують освітні проекти «Інтелект України», «На крилах успіху», вони є учасниками дослідно-експериментальної роботи регіонального рівня з теми «Розроблення та апробація навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації проекту Державного стандарту початкової загальної освіти», всеукраїнського рівня з теми «Технологія навчання учнів початкової школи «Розумники» (SmartKids)». Одним із пріоритетних напрямків у системі освіти Славутича є розвиток інклюзивної освіти. Кожен день освітянського життя − це важлива подія в житті педагогів і дітей.

Тож дорогі освітяни! У цей святковий день прийміть щиру вдячність за вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. Нехай ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щирої любові учнів, вихованців та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Педагогом!

Управління освіти

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: