Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міські новини за 30 вересня 2019

18 вересня відбулося засідання виконавчого комітету. За інформацією заступника міського голови Михайла Шинкаренка, Славутич готовий до опалювального сезону, всі підготовчі роботи і завдання виконуються. У разі погіршання погодних умов (якщо протягом трьох діб середньодобова...

18 вересня відбулося засідання виконавчого комітету. За інформацією заступника міського голови Михайла Шинкаренка, Славутич готовий до опалювального сезону, всі підготовчі роботи і завдання виконуються. 


У разі погіршання погодних умов (якщо протягом трьох діб середньодобова температура зовнішнього повітря становитиме +8°С та нижче), комунальні служби розпочнуть опалювальний сезон. Підготовлено вже й розпорядження міського голови «Про початок опалювального сезону 2019/2020», затверджено порядок  запуску системи опалення в місті Славутич в осінньо-зимовий період 2019/2020 року.

На виконкомі були затвердженні звіти про оцінку комунального майна.  Відкоригована кількість поливних днів у серпні. Їх у зв’язку з метрологічними умовами встановлено 5.

Окреме рішення стосувалося ХXVІ Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича – 2019», що відбудеться з 27 по 29 вересня.

Розглянувши звернення головного лікаря КНП «Славутицька міська лікарня» Олексія Ладижева, погоджені тарифи на платні медичні послуги, що надаються лікарнею. Затверджено також і «Положення про порядок надання пільг почесним донорам» в новій редакції.

Більше інформації з наради та засідання виконкому − на каналі YouTube slavutich mvk

Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: