Завантаження ...

Ветерани АТО працюють над згуртованістю Славутицької громади

З 11 по 13 вересня 2019 року в Соціально-психологічному центрі м. Славутич відбувся тренінг «Соціальна згуртованість. Проектна діяльність та розвиток громади» в рамках проекту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей», який впроваджується...

З 11 по 13 вересня 2019 року в Соціально-психологічному центрі м. Славутич відбувся тренінг «Соціальна згуртованість. Проектна діяльність та розвиток громади» в рамках проекту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей», який впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансування Європейського Союзу.


Даний захід спрямований на розробку заходів із згуртування Славутицької громади та соціалізацію ветеранів АТО.

Ініціативна група, яка складалась з 22 осіб, серед яких були учасники АТО, члени їх сімей, члени ГО «Славутицьке об’єднання ветеранів АТО та учасників бойових дій», волонтери, члени клубу людей поважного віку, активні громадяни Славутича, отримала необхідні знання та навички складання проектної заявки.
 

Оцінка проблем, потреб та ресурсів громади, їх аналіз, проектний менеджмент, соціальне згуртування та залучення громади, багатокомпонентна ціль та SMART постановка цілі, культура зворотного зв’язку, бюджет та фандрайзинг, дизайн-мислення, управління часом та планування – це далеко не всі питання, що розглядалися під час тренінгу.
Важливо відмітити цікаву та зрозумілу подачу фасилітаторами інформації. Учасники тренінгу легко включилися у роботу та до самого завершення активно працювали у командах. Кожен отримав корисний багаж знань та спробував створити свій власний проект, який потенційно може бути втілений у життя протягом року.
Під час зустрічі учасники визначилися з відповідальними за напрямки та спланували подальші кроки.
З 16 вересня розпочалася активна робота щодо проведення анкетування у громаді; створення попередньої заявки на проект від громади та безпосередньо реалізація проекту.
 

Щиро дякуємо організаторам та ведучим тренінгу за змістовний та корисний захід.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия