Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перші відкриті міські змагання з воркауту Street Workout – 2019

На майданчику стадіону з воркауту 24 серпня відбулись у Славутичі перші відкриті міські змагання Street Workout – 2019 з нагоди Дня Незалежності України. Організаторами змагань виступив відділ молоді та спорту, а ініціаторами стала активна, спортивна молодь...

На майданчику стадіону з воркауту 24 серпня відбулись у Славутичі перші відкриті міські змагання Street Workout – 2019 з нагоди Дня Незалежності України. 

Організаторами змагань виступив відділ молоді та спорту, а ініціаторами стала активна, спортивна молодь Славутича, воркаут-команда SlavTeam у складі: Микита Гаврилов – капітан команди, Марк Ануфрієв, Михайло Дорошок, Павло Козаченко, Єлизавета Хрустовська. Головними спонсорами змагань стала родина Дмитра та Катерини Делікатних і Центр сімейного дозвілля «Кіно».

Змагання урочисто відкрив перший заступник міського голови Віктор Шевченко, який щиро привітав усіх присутніх з державним святом, з початком змагань та продемонстрував власні спортивні досягнення на перекладині. Всі бажаючі хлопці та чоловіки мали змогу випробувати себе у трьох вікових та трьох вагових категоріях, і хоча перші змагання зібрали всього 14 учасників, маємо таких переможців: Михайло Гайша (у двох категоріях), Михайло Гапоненко, Павло Козаченко (у двох категоріях), Юрій Брагін (наш гість з Києва).

Вітаємо усіх зі святом та з перемогами! Дякуємо ініціаторам змагань – воркаут-команді SlavTeam, спонсорам – ЦСД «Кіно», фотографу – Анастасії Тарасенко, волонтерам – депутатам Молодіжної ради «Майбутнє Славутича», учасникам, вболівальникам та глядачам! Сподіваємось, що ці змагання започаткують нову спортивну та молодіжну традицію в нашому місті.

 


Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: