Завантаження ...

Призначено службове розслідування щодо “бездіяльності” поліції Славутича

Факти бездіяльності поліції були озвучені учасниками у телепрограмі “Говорить Україна”, яка була присвячені темі розслідування умисного вбивства жителя Славутича у липні цього року. Зокрема жителі міста Славутич вкрай стурбовані групою молодчиків, яка упродовж тривалого...

Факти бездіяльності поліції були озвучені учасниками у телепрограмі “Говорить Україна”, яка була присвячені темі розслідування умисного вбивства жителя Славутича у липні цього року.


Зокрема жителі міста Славутич вкрай стурбовані групою молодчиків, яка упродовж тривалого часу тримає в страху населений пункт, а поліція не реагує на свавілля порушників. Щоб з’ясувати та перевірити усі факти, викладені у телевізійній програмі, керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов призначив службове розслідування відносно начальника Славутицького відділення поліції.

Службове розслідування проводитимуть об’єктивно та незалежно працівники Головного управління спільно з інспекцією по особовому складу та співробітниками внутрішньої безпеки. Що стосується розслідування умисного вбивства, що сталося 21 липня у місті Славутич.

Тоді три особи з хуліганських мотивів, серед вулиці, зухвало скоїли вбивство місцевого жителя. За скоєння злочину працівники поліції затримали трьох молодиків. Кримінальне провадження, відкрите за п. 7 ч. 2. ст. 115 (Умисне вбивство з хуліганських мотивів) Кримінального кодексу України розслідується працівниками Слідчого управління поліції Київщини. Наразі всі учасники злочину знаходяться під вартою, без можливості внесення застави.

Після проведення об’єктивного, всебічного, неупередженого досудового розслідування та проведення відповідних експертиз обвинувальний акт найближчим часом буде скерований до суду, який і визначить міру покарання кожному, повідомляє поліція Київської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия