Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Для майбутніх «Місс ЗОСь»

Конкурс краси «Міс Золота осінь Славутича» проводиться з метою визначення найвродливішої, найчарівнішої дівчини – учасниці Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича-2014», яка поєднує в собі високий творчий та духовний потенціал з естетикою жіночої вроди.

Конкурс краси «Міс Золота осінь Славутича» проводиться з метою визначення найвродливішої, найчарівнішої дівчини – учасниці Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича-2014», яка поєднує в собі високий творчий та духовний потенціал з естетикою жіночої вроди. А також естетичного, культурного та духовного виховання молоді; розвитку культури, краси, гармонії; активізації творчих сил, створення сприятливих умов для самореалізації.

До участі в конкурсі краси «Міс Золота осінь Славутича» запрошуються учениці 9 -11 класів, шкіл та ліцею міста Славутича (зріст від 165 см)

Переможці конкурсу краси обираються компетентним журі за такими номінаціями:
1 – «Міс Золота осінь Славутича»
2 – «Віце - Міс Золота осінь Славутича»
3 – «Міс Золота осінь Славутича» - глядацьких симпатій
Всі учасниці конкурсу відзначаються дипломами, квітами та подарунками.

Для участі у конкурсі краси до оргкомітету подаються:
1. Анкета учасниці конкурсу (додається).
2. Заявки на участь у конкурсі краси «Міс Золота осінь Славутича» подаються в приймальню КП «ККК» або по E-mail Kpkkk@mail.ru до 09.09.2014 р.

Перше зібрання з претендентками на участь у конкурсі відбудеться 10.09.2014р. о 16.00 у Великій залі КП «ККК».
Конкурс краси «Міс Золота осінь Славутича» відбудеться 28.09.14 р. о 20.00 у Великій залі КП «ККК».

Відповідальна особа: головний режисер Міжнародного фестивалю дитячої демократії, преси, телебачення та творчості «Золота осінь Славутича-2014»
Гніденко Лариса Валеріївна, телефон: 2-29-60; 2-03-07


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: