Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перший урок у ліцеї

В усіх школах України перший урок в День знань присвячувався темі «Україна – єдина країна». У славутицькому ліцеї цей урок провели спільно міський голова Славутича Володимир Удовиченко разом з генеральним директором ДСП Чорнобильська АЕС Ігорем Грамоткіним.Це була тепла, цікава, відверта розмова дітей з двома авторитетними керівниками, які розповіли дітям про необхідність та важливість збереження України для їх щасливого життя.

 

В усіх школах України перший урок в День знань присвячувався темі «Україна – єдина країна». У славутицькому ліцеї цей урок провели спільно міський голова Славутича Володимир Удовиченко разом з генеральним директором ДСП Чорнобильська АЕС Ігорем Грамоткіним.

Це була тепла, цікава, відверта розмова дітей з двома авторитетними керівниками, які на своєму життевому досвіді, на багатому багажі практичних та теоретичних знань розповіли дітям про необхідність та важливість збереження України для їх щасливого життя.

Міський голова впевнений, що у цій проблемі, коли війська Росії підступно вторгаються на територію України, осудити такі дії має російський народ. Володимир Петрович повідомив, що він готує Звернення до російського народу, бо саме народ, а не політики, і в Україні, і в Росії - це велика сила, яка може впливати на ситуацію.
Відчувалось, що важко зрозуміти школярам, як можуть воювати між собою братні слов’янські народи, адже вони живуть в багатонаціонаьному місті, яке є прикладом миру і злагоди в громаді, де вболівають за Єдність України, за Єдність Славутича.

Йшла мова про те, що треба більше спілкуватися з людьми в зоні АТО. Часто доказові приклади, дружня розмова, бажання знайти спільну мову дає набагато більший результат, що спонукає до миру, а не до війни. І про це говорили діти.

Тема війни і миру активно обговорювалася на цьому уроці. Генеральний директор ДСП ЧАЕС Грамоткін І.І. наводив приклади шляхів до пошуку істини. Саме єдність починається з родини, - наголосив директор ЧАЕС.
Безумовно, зараз головне завдання ліцеїстів - отримувати міцні знання, бо через декілька років їм керувати новою Україною. На власному досвіді поважні гості розповіли про свої кар’єрні сходинки до посад міського голови та генерального директора ДСП ЧАЕС, які вони сьогодні обіймають. Їх шлях до успіху завжди супроводжувала ініціатива, творчість та натхненна праця, чого вони і побажали ліцеїстам. Кожен вибирає свій професійний шлях сам. Україні потрібно дійсно висококваліфіковані лікарі і державні службовці, сантехніки і
…Головне бути кращим і конкурентним у своїй обраній професії, працюючи у єдиній, незалежній, суверенній Україні.

Управління інформації та електронного врядування


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: