Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Приносимо вибачення за незручності

Нагадаємо, що цього літнього сезону після здійснення планових ремонтних робіт та відповідної технічної підготовки 1 червня на Центральній площі запрацював міський фонтан. Але… КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради інформує славутичан...

Нагадаємо, що цього літнього сезону після здійснення планових ремонтних робіт та відповідної технічної підготовки 1 червня на Центральній площі запрацював міський фонтан. 


Але… КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради інформує славутичан, що у зв’язку з виходом із ладу насосного обладнання міський фонтан біля будівлі магазину «Мінськ» з 19 червня тимчасово не працює. Відновити роботу фонтану заплановано до кінця цього тижня. Зауважимо, що фонтан (резервуар та інші деталі) тричі на тиждень очищують вручну за допомогою дезінфікуючих миючих засобів та щіток.

Однак додаткової хімічної чи біологічної очистки вода у фонтані не проходить. Отже, купатися у фонтані категорично заборонено, адже у цій воді можуть бути збудники шкірних захворювань, різноманітні кишкові інфекції, черевний тиф, менінгіт, гепатит А, грибки, герпес, ентеровірусні та короновірусні інфекції тощо. Вода у фонтані хоч і водопровідна, але застоюється та за один–три дні між плановим очищенням все ж наповнюється продуктами життєдіяльності міських тварин та птахів, а також людей, які, не дивлячись на заборону, все ж таки купаються в ньому.

Це дуже небезпечно для здоров'я! Також закликаємо славутичан бережливо ставитися до міського фонтану, адже не виключено, що насосне обладнання постраждало саме внаслідок того, що саме діти, які користувалися фонтаном як басейном, граючись зі струменями води, й спричинили цю проблему. Так, купання в міському фонтані міцно увійшло в моду славутичан, адже у межах міста немає природньої водойми. Однак краще все-таки купатися в річках і озерах – принаймні там існує екосистема з самоочищенням води.


Сподіваємося на розуміння та нагадуємо: Славутич – наш дім, а ми – господарі в нім!
КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: