Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Щодо організації автобусного маршруту загального користування №1 Славутич − Якір

Для забезпечення якісного та безперебійного перевезення пасажирів відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та наказу Міністерства інфраструктури України №480 «Про затвердження «Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом»...


Для забезпечення якісного та безперебійного перевезення пасажирів відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та наказу Міністерства інфраструктури України №480 «Про затвердження «Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом» від 15.07.2013 виконавчим комітетом Славутицької міської ради організовується автобусний маршрут загального користування №1 Славутич − Якір. 


З метою організації обстеження та облаштування автобусного маршруту загального користування №1 Славутич − Якір до проведення конкурсу пропонуємо юридичній особі або фізичній особі-підприємцю (в якого, згідно КВЕД, є перевезення пасажирів та в наявності (у власності) є транспорт для перевезення пасажирів з відповідними дозвільними документами) взяти участь у здійсненні перевезень за вказаним маршрутом на період з 15.06.2019 по 01.09.2019.

У разі зацікавленості прохання надати підтвердження на електронну адресу управління економіки та соціального розвитку міста виконавчого комітету Славутицької міської ради: ekonomika@slav.gov.ua із зазначенням орієнтовної вартості послуги, грн/пас. (за умови, що протяжність від початкової зупинки (Славутич, автовокзал) до кінцевої зупинки (Якір, Яхтклуб) становить 12,6 км).


Управління економіки та соціального розвитку міста
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: