Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

DTC Славутича посіла 5 місце

Ура!!!! DTC Славутича посіла 5 місце у Національному етапі World Robot Olympiad 2019 (середня ліга). В змаганні брало участь 50 команд України. Всесвітня Олімпіада з Робототехніки — World Robot Olympiad (WRO) — одна з найбільших олімпіад світу. Участь в олімпіаді є ключовою...

 
Ура!!!! DTC Славутича посіла 5 місце у Національному етапі World Robot Olympiad 2019 (середня ліга). 


В змаганні брало участь 50 команд України. Всесвітня Олімпіада з Робототехніки — World Robot Olympiad (WRO) — одна з найбільших олімпіад світу. Участь в олімпіаді є ключовою подією в житті нашої студії та взагалі всіх небайдужих до робототехніки. Щиро дякуємо нашим спонсорам Bechtel Corporation за підтримку та довіру. Учасникам (Дементий Прядко та Anatoliy Romanin) та їх тренеру (Олег Соломатин (Oleg Solomatin)) нових звершень та успіху!

Також в рамках фестивалю Всеукраїнський STEM-фестиваль Robotica відбулися фанові змагання роботів “Сумо”. П’ятеро наших підопічних спробували себе в категорії “Сумо - автономні роботи”, результати поки що офіційно не оголошені, але двоє наших хлопців увійшли до півфіналу. Очікуємо фінальні результати та радіємо за наших учасників!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: