Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Товариство дослідників України завітало до Славутича

01-02 червня 2019 року в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради проходила школа-семінар на тему «Проблеми розвитку регіонів України». Ініціатором даного заходу виступила громадська організація «Товариство...

01-02 червня 2019 року в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради проходила школа-семінар на тему «Проблеми розвитку регіонів України». 


Ініціатором даного заходу виступила громадська організація «Товариство дослідників України», яка проводить подібні заходи у найбільших наукових центрах, університетах та містах по всій території України. Цього року м.Славутич було обрано для проведення XVI науково-дослідницької школи-семінару.
 

 
Протягом двох днів всі учасники школи-семінару мали можливість познайомитися з містом, а саме - унікальною архітектурою, роботою органів місцевої влади, поспілкуватися з мешканцями Славутича та почути їх думку щодо розвитку міста. Гості також стали учасниками однієї з найбільш зворушливих традицій Славутича – взяли участь у святковій ході колективів та мешканців з нагоди Дня міста. Враження від участі у цій події в учасників семінару лише позитивні!

 

Робота школи-семінару була розділена за двома ключовим напрямками: суспільним та природничим. Під час роботи молоді науковці представили змістовні та цікаві презентації щодо свого бачення нашого міста.  До роботи школи-семінару долучилися також й активні славутичани, які мали змогу не лише прослухати презентації, а й долучитися до активного обговорення та поставити свої запитання учасникам школи-семінару.


Чекаємо з нетерпінням від молодих дослідників України результати їх роботи в нашому місті та звіт про дослідження із пропозиціями для славутичан.
Контактна інформація для довідок: 2-22-50, 2-10-90, адреса для листування slavutich.ofis@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: