Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Андрій Фролов: військова частина 3041 – моя сім’я за яку відчуваю гордість

Андрій Фролов: військова частина 3041 – моя сім’я за яку відчуваю гордість У Кіноконцертному комплексі відбулась урочиста церемонія прощання із бойовим прапором командира військової частини 3041 Національної гвардії України, полковника Андрія Фролова. Це традиційний ритуал який проводять військові...

Андрій Фролов: військова частина 3041 – моя сім’я за яку відчуваю гордість

У Кіноконцертному комплексі відбулась урочиста церемонія прощання із бойовим прапором командира військової частини 3041 Національної гвардії України, полковника Андрія Фролова. Це традиційний ритуал який проводять військові, коли залишають посаду. З 15 років Андрій Миколайович пов’язав своє життя із військовою службою, з них 23 роки вірно і віддано служив у вч 3041 з охорони Чорнобильської АЕС.

Багато теплих і хвилюючих слів прозвучало для Андрія Фролова. Міський голова Юрій Фомічев вручив подяку та зауважив, що досягнення керівника військової частини значимі і вагомі, а особиста людяність, порядність, щирість, любов до Славутича є взірцем для особового складу. На урочистій церемонії виступили: куратор Головного Управління Національної гвардії України Віталій Артамонов, командир вч 3041 (1991-2006рр.) В’ячеслава Ошуєв, ветерани-військовослужбовці Олександр Дяченко, Володимир Пронтенко від колективу частини – Ольга Маковійчук.
 

 

Звертаючись до колективу військової частини 3041 Андрій Фролов сказав, що на сьогодні частина зберігає традиції, має високий рівень підготовки, великий потенціал, бойовий досвід, що здобутий в АТО, а частина удостоєна честі отримати прапор.
Ведуча церемонії Лариса Маслій подякувала командиру за співпрацю і за створений оркестр, що став улюбленцем славутичан. У цей день свої таланти військовослужбовцям подарували учні Дитячої щколи мистецтв та Палацу дітей та молоді.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: