Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ПРО ЗАПОБІГАННЯ МАСОВОМУ ВИВІЛЬНЕННЮ ПРАЦІВНИКІВ ДП УЗФО ЧАЕС

З метою пом’якшення негативних наслідків, пов’язаних з майбутнім вивільненням працівників державного підприємства “Управління забезпечення функціонування об’єктів Чорнобильської АЕС” та зниження соціальної напруги в колективі підприємства 23 травня 2019 року директор...

 
З метою пом’якшення негативних наслідків, пов’язаних з майбутнім вивільненням працівників державного підприємства “Управління забезпечення функціонування об’єктів Чорнобильської АЕС” та зниження соціальної напруги в колективі підприємства 23 травня 2019 року директор Славутицької МФ КОЦЗ В.В.Надточій відвідала підприємство та поінформувала колектив про права, можливості та соціальні гарантії, що надає Державна служба зайнятості працівникам, які підпадають під скорочення у зв’язку з реорганізацією.

 

В заході прийняли участь заступник голови комісії з реорганізації ДП УЗФО ЧАЕС Є.І.Катунін та голова профспілкової організації ДСП ЧАЕС М.І.Орлов.
На зустрічі були обговорені питання, що стосуються порядку вивільнення працівників та можливості їх подальшого працевлаштування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: