Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сім’я – найтепліше місце на землі

Сім’я – найцінніше багатство для кожної людини. У сім’ї людина народжується, робить перші кроки у велике життя. Тож з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї Славутицьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 17 травня було організовано ...

 
Сім’я – найцінніше багатство для кожної людини. 


У сім’ї людина народжується, робить перші кроки у велике життя. Тож з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї Славутицьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 17 травня було організовано сімейне свято у Центрі сімейного дозвілля (ЦСД) «Кіно».

Фахівці Центру соціальних служб приготували цікаві заходи: відео-привітання, виготовлення оберегу «Родинне дерево», майстер-клас для діток «Сюрприз для матусь», веселі естафети та подарунки. За сприяння ЦСД «Кіно» діти мали змогу весело провести час у ігрових кімнатах та поласувати смаколиками. Висловлюємо велику подяку керівнику закладу ЦСД «Кіно» Дмитру Петровичу Делікатному за участь у благодійній підтримці проведення свята для дітей та їх батьків. Усім славутицьким родинам бажаємо, любові, щастя, міцного здоров’я, добробуту! Цінуйте кожну мить, проведену з рідними та близькими, робіть кожен день для своєї родини яскравим і незабутнім!


Славутицький міський центр соціальних служб
для сім’ї, дітей та молоді
(тел.: 2-11-15, 3-01-80) 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: