Завантаження ...

Енергоменеджмент у комунальних установах та підвищення енергоефективності

У конференц-залі Офісу підтримки громадських ініціатив 13 травня о 10.00 пройшов семінар-тренінг «Енергоменеджмент у комунальних установах. Підвищення енергоефективності». Тренінг був організований департаментом енергоменеджменту КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради.

 
 

У конференц-залі Офісу підтримки громадських ініціатив 13 травня о 10.00 пройшов семінар-тренінг «Енергоменеджмент у комунальних установах.

Підвищення енергоефективності». Тренінг був організований департаментом енергоменеджменту КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради. На тренінгу були присутні представники бюджетних закладів Славутича, насамперед персонал, який безпосередньо задіяний в процесі енергоменеджменту комунальних установ. Під час заходу енергоменеджер Олена Оргунова розповіла про технічні особливості енергомоніторингу, а також надала дуже багато корисних рекомендацій, як за невеликі кошти зменшити споживання води, тепла та електрики й підвищити температуру в приміщенні.
 

 

Журавська Галина, начальник департаменту енергоменеджменту, ознайомила присутніх із результатами функціонування системи енергоменеджменту в комунальних установах Славутича за останні 4 роки та докладно пояснила методику аналізу енергоспоживання й формування звітів.

Учасникам тренінгу сподобалася ідея проведення подібних зустрічей, під час яких можна ознайомитися з діяльністю в сфері енергоефективністі в місті та дізнатися нову інформацію щодо зберігання енергії та грошей.
КП «Агентство регіонального розвитку»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия