Завантаження ...

Мітинг до Дня примирення

День пам’яті та примирення в Україні відзначають8 травня. 74 роки тому відбулася капітуляція нацистської Німеччини і саме цей день прийнято вважати Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Сьогодні о 10.00 біля Пам’ятного знаку «Героям Дніпра» розпочався...

 
День пам’яті та примирення в Україні відзначають8 травня. 74 роки тому відбулася капітуляція нацистської Німеччини і саме цей день прийнято вважати Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Сьогодні о 10.00 біля Пам’ятного знаку «Героям Дніпра» розпочався мітинг. Вшанувати пам’ять загиблих у Другій світовій війні прийшли ветерани війни і праці, ветерани-“афганці”, представники міської влади, громадських організацій, військовослужбовці в/ч 3041, молодь. На мітингу виступили перший заступник міського голови Віктор Шевченко, представник міської організації ветеранів Афганістану Володимир Пронтенко.

Важко не погодитися зі словами Віктора Шевченка, що 8 травня ми славимо не силу зброї, а вшановуємо мільйони загиблих у Другій світовій війні, героїв, що віддали своє життя, здоров’я за рідну Батьківщину, рідну землю і здобули перемогу над нацизмом. Учасники мітингу поклали квіти до Пам’ятного знаку «Героям Дніпра» та до меморіальних дошок Героїв АТО.

За багаторічною традицією делегація Славутича відвідала братські могили в селах Гута, Комарівка, Редьківка, Миси, Неданчичі, Губичі, поклала квіти та вшанувала пам’ять загиблих воїнів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия