Завантаження ...

Травневий уікенд в Артеку

Три дні початку травня, 3, 4 та 5 число, Молодіжна рада «Майбутнє Славутича» провела в Артеці. Одразу ж по приїзду, Молодіжна рада зустрілася з мерією ІІІ зміни «Академмістечко». Їх ознайомили з історією Артеку, розповіли цікаві факти та поділилися тим, як обирають мерію Артеку, як працюють та що встигли зробити...

 
Три дні початку травня, 3, 4 та 5 число, Молодіжна рада «Майбутнє Славутича» провела в Артеці. 


Одразу ж по приїзду, Молодіжна рада зустрілася з мерією ІІІ зміни «Академмістечко». Їх ознайомили з історією Артеку, розповіли цікаві факти та поділилися тим, як обирають мерію Артеку, як працюють та що встигли зробити за 21 день. Після цього голова Молодіжної ради Тимур Гісматулін презентував структуру, склад та діяльність організації за останній рік (з вересня минулого по квітень поточного). Славутичани не забули розповісти та запросити нових знайомих на наш улюблений фестиваль «Золота осінь Славутича» та станцювали флешмоб.

Надалі гостей чекав неймовірно цікавий дослідницько-освітній квест «У пошуках козацьких скарбів», де вони, не зважаючи на погодні умови, змістовно провели свій час, дізналися багато нового, знайшли ще більше цікавих знайомств та спробували справжній козацький куліш! Ці три дні пройшли незабутньо, «радівці» познайомилися з неймовірною кількістю цікавих людей, отримали величезний досвід та багато позитивних емоцій! Сподіваємось, що це не остання наша поїздка до Артеку, на «Майбутнє Славутича» чекає ще величезна кількість спільних проектів. А за цю неймовірну можливість перебування в Артеку величезна подяка Ярославу Миколайовичу Москаленку та Сергію Валентиновичу Капустіну!!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия