Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Шановна громадо!

Шановна громадо! 8–9 травня Україна вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом. З кожним роком все далі в минуле відходять події Другої світової війни. Але щоразу в ці травневі дні наші серця наповнюються гордістю за вічний подвиг героїв. Ми...

 
                                                         Шановна громадо!


                             8–9 травня Україна вшановує День пам’яті та примирення і
                                                          День перемоги над нацизмом.

З кожним роком все далі в минуле відходять події Другої світової війни. Але щоразу в ці травневі дні наші серця наповнюються гордістю за вічний подвиг героїв.

Ми схиляємося перед мужністю і безстрашністю борців проти нацизму, котрі захистили свободу і здобули перемогу. Запорукою їхнього подвигу стала непоборна любов до своєї землі, патріотизм, духовність та високі моральні цінності нашого народу.

На всі часи ветеран Другої світової війни залишиться взірцем служіння своїй Батьківщині. Маючи перед очима такий приклад можна впевнено виховувати дітей, з гордістю будувати майбутнє, вірити у мирний завтрашній день.

Щиро зичу міцного здоров'я, добра та щастя ветеранам та учасникам Другої світової війни, а всім нам – миру і злагоди на рідній землі!

З повагою
Ярослав Москаленко,
народний депутат України,
голова МДО «Київщина»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: