Завантаження ...

GOLDenFest дефіле у національному одязі

Запрошуємо славутичан віком від 50 років та учасників фестивалю для людей поважного віку GOLDenFest стати учасниками дефіле у національному одязі, що відбудеться 10 травня о 16.30 у Кіноконцертному комплексі. Вишиванка – сакральний оберіг, національний одяг, частина української культури. В межах фестивалю GOLDenFest відбудеться унікальне ...

 

Запрошуємо славутичан віком від 50 років та учасників фестивалю для людей поважного віку GOLDenFest стати учасниками дефіле у національному одязі, що відбудеться 10 травня о 16.30 у Кіноконцертному комплексі.


Вишиванка – сакральний оберіг, національний одяг, частина української культури. В межах фестивалю GOLDenFest відбудеться унікальне дефіле, коли активні талановиті люди поважного віку зможуть продемонструвати свої особисті вишиванки. Тож, причепуріться, одягніть підбори, а головне – вишиванки, щоб вперше стати моделями на показі національного одягу!

❗Коротка репетиція для учасників дефіле відбудеться 08 травня о 18.00 у кіноконцертному комплексі. З усіх питань участі у показі можна звертатися до Лариси Маслій, 050 9465654.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия