Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бізнес-сніданок для підприємців

За ініціативи міського голови Юрія Фомічева, сприяння відділу архітектури, містобудування та просторового розвитку Славутицької міської ради та за організації КП «Агентство регіонального розвитку» 23 квітня в кафе готелю «Славутич» відбувся бізнес-сніданок для підприємців, які працюють у сфері зовнішньої реклами та є власниками/орендарями комерційної...

 
За ініціативи міського голови Юрія Фомічева, сприяння відділу архітектури, містобудування та просторового розвитку Славутицької міської ради та за організації КП «Агентство регіонального розвитку» 23 квітня в кафе готелю «Славутич» відбувся бізнес-сніданок для підприємців, які працюють у сфері зовнішньої реклами та є власниками/орендарями комерційної нерухомості.


На заході були обговорені: особливості розміщення зовнішньої реклами в Славутичі; необхідність розробки «Концепції розвитку зовнішньої реклами»; необхідність впровадження єдиного дизайн-коду міста. Під час зустрічі учасникам заходу були презентовані результати міні-опитування «Зовнішня реклама – це прикраса міста?», що проводилося КП «Агентство регіонального розвитку».
 


Підприємці, які працюють у сфері зовнішньої реклами, власники, орендодавці та орендарі комерційної нерухомості обговорили низку проблемних питань, що стосуються розміщення реклами на міських сіті-лайтах, бігбордах, будівлях тощо. Зокрема серед думок, ідей та пропозицій прозвучали: обмеження можливості розміщення банерної реклами на будівлях у центрі міста, використання сіті-лайтів на зупинках для розміщення не лише соціальної, а й комерційної реклами та навпаки, частіше використання комерційних бігбордів для розміщення соціальної реклами, урізноманітнення місць та локацій для реклами, творення нестандартної реклами, розроблення єдиного дизайн-коду для міської реклами.

Багато уваги присутні приділили обговоренню питання дотримання Закону України «Про рекламу» та недобросовісної реклами, моральної відповідальності при розміщенні неякісної, дискримінаційної реклами. 

 

 

Організатори бізнес-сніданку планують продовжити такі зустрічі – наступного разу з підприємцями сфери медичних послуг.

КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради дякує адміністрації готелю «Славутич» за гостинний прийом!


За додатковою інформацією та консультаціями щодо здійснення рекламної діяльності можна звертатися за телефонами: 2-22-50, 050-353-11-35 або на електронну адресу: slavutich.ofis@gmail.com
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: