Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Насолоджуйтесь Смаком Осені: Рецепти Та Секрети Кращого Осіннього Пирога

L1M21MyJXuZ3nlEdsYq2Mt6IkwMUE0-metaZTZ4emdkLS0tYzc0MHg0OTN4NTBweDUwcC1jNzQweDQ5M3g1MHB4NTBwLXVwLS0yNjQ1ZWY3OGM3ODE1NmUxMGI3YTZhNDFiODZkYTM0ZS5qcGc=-.jpg

Осінь - це пора, коли природа рясно вдається нас охочими смаками та ароматами. Одним із найпопулярніших способів насолодитися осінніми смаками є приготування смачного осіннього пирога. Спекти пиріг вдома - це прекрасний спосіб привнести тепло та затишок у вас додому в ці прохолодні дні. Ми поділимося з вами рецептами та секретами, щоб створити кращий осінній пиріг.

Інгредієнти для Тіста:

  • 2,5 склянки борошна
  • 1/2 чашки цукру
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 склянка вершкового масла
  • 1/2 склянки холодної води
  • 1 яйце


Інгредієнти для Начинки:

  • 4-5 середніх яблук, нарізаних на тонкі скибочки
  • 1/2 чашки цукру
  • 1 чайна ложка кориці
  • 1/2 чайної ложки мускатного горіха
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 2 столові ложки вершкового масла


Інструкція:
Почніть з приготування тіста. У великій мисці змішайте борошно, цукор і сіль. Додайте вершкове масло і розтерти його в борошні пальцями або ножем, поки суміш не нагадуватиме крихкий пісок.

Додайте холодну воду та яйце і легко перемішайте інгредієнти до утворення тіста. Не забувайте не перевищувати мішання, щоб пиріг був ніжним.

Розділіть тісто на дві рівні частини і обгорніть їх плівкою для їжі. Поставте у холодильник на 30 хвилин.

Під час чекання тіста приготуйте начинку. Велику сковорідку розігрійте на середньому вогні та розтопте вершкове масло. Додайте нарізані яблука і смажте їх протягом 5 хвилин, аж поки вони не стануть м'якими.

Після того, як яблука стали м'якими, додайте цукор, корицю, мускатний горіх та лимонний сік. Помішуйте і готуйте на середньому вогні ще 2-3 хвилини. Вимкніть вогонь і залиште начинку охолонути.

Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія.

Візьміть одну з частин тіста з холодильника та розкатайте її на деко або дошці підсипаній борошном. Покладіть розкатане тісто в підготовлену форму для пирога.

Покладіть яблучну начинку на дно тіста.

Розкатайте другу половину тіста і закрийте нею начинку. Заверніть краї тіста, щоб сформувати краї пирога.

Розріжте верхній шар тіста ножем, щоб зробити отвори для пари під час випікання.

Пекти пиріг в розігрітій духовці приблизно 40-45 хвилин або до золотисто-коричневого кольору тіста.

Після випікання залиште пиріг охолонути перед подачею.

Тепер ви готові насолоджуватися кращим осіннім пирогом, який заповнить ваш дім ароматом та смаком цієї чудової пори року. Смачного!

мрия