Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ні один комар не залетить в будинок за все літо: спосіб боротьби з комахами

Ні один комар не залетить в будинок за все літо: спосіб боротьби з комахами фото

Запишіть "рецепт" і насолоджуйтеся відпочинком без комах.

Комарі в теплу пору року є справжньою проблемою по всій країні. Люди намагаються знайти засіб, щоб позбутися їх, проте часто все безрезультатно. Нарешті, знайшовся диво-рецепт, який справді відлякає комах від вашого житла.

Склад у цього диво-засобу абсолютно натуральний і не містить багато інгредієнтів. Потрібно лише змішати в рівних пропорціях спирт і воду. Причому спирт може бути будь-який, крім нашатирного. Після цього в отриману суміш необхідно додати олію котячої м'яти. Якщо олії під рукою немає, то підійде звичайна м'ята, що росте на городі. Її потрібно промити, залити окропом і дати охолонути. Потім прибрати листя, а отриманий настій змішати зі спиртом і водою.

Налийте отриманий засіб у ємність із пульверизатором і окропіть штори або віконні рами. Сильний запах відіб'є бажання у комарів з'являтися у вашій квартирі або будинку, а ви будете спати спокійно, не турбуючись про комах.

Повторювати процедуру можна регулярно, щойно запах поступово вивітрюватиметься. Експерти радять проводити обприскування щомісяця.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: