Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Хрумке зовні та м’яке всередині! Ідеальний рецепт мармурового шоколадного печива

Хрумке зовні та м’яке всередині! Ідеальний рецепт мармурового шоколадного печива фото

Так приємно сидіти вдома, дивитись під ковдрою улюблений фільм чи серіал та пити гарячий чай зі смаколиками. Чудовою ідеєю стане приготування мармурового шоколадного печива — хрумкого зовні та м’якого всередині. Фудблогерка Яна Гординовська поділилась ідеальним та простим рецептом.

Мармурове шоколадне печиво: інгредієнти

  • Какао — 60 г
  • Борошно — 150 г
  • Цукрова пудра — 300 г 
  • Вершкове масло — 60 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Сіль — 1 дрібка
  • Ванільний екстракт або ванілін

Рецепт мармурового шоколадного печива

  1. Просій какао, борошно, 200 г цукрової пудри, а потім додай розпушувач і дрібку солі.
  2. Додай у тісто м’яке вершкове масло, збиті яйця та ванілін. Добре вимішай тісто руками.
  3. Прикрий тісто харчовою плівкою та постав у холодильник на 40 хвилин.
  4. Вистели деко пергаментом та приготуй тарілку зі 100 г цукрової пудри для обкачування печива.
  5. Формуй невеличкі кульки з тіста та обвалюй їх у цукровій пудрі. А потім виклади їх на деко.
  6. Випікай печиво в розігрітій до 180°C духовці протягом 15 хвилин. Як тільки поверхня печива затвердіє, можна витягувати його та подавати до чаю.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: