Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як вигнати негатив з дому: ваша кішка дасть підказку

Як вигнати негатив з дому: ваша кішка дасть підказку фото

Негатив в домі може спричинити депресію, накликати невдачі і навіть зашкодити здоров'ю, тому важливо його вчасно прогнати.

Негативна енергетика - одна з тих речей, яку не можна помацати чи побачити, але можна відчути. Зокрема у вигляді поганих наслідків для себе ж.

Як зрозуміти що в домі багато негативної енергії - підкаже кішка

Кішки - вельми спостережливі тварини, які здатні визначити наявність негативної енергії в домі. Наприклад, вони можуть почати вести себе незвично - голосно нявкати, дряпатися, тікати в іншу кімнату або показувати інші ознаки стресу. 

Якщо ви помітили подібну поведінку у своєї кішки, це може бути ознакою негативної енергетики в будинку.

Найчастіше негатив приносимо в дім ми самі - тягнемо з роботи стреси, влаштовуємо скандали з рідними, переживаємо через погані новини про ситуацію в країні.

Як позбутися негативної енергії в будинку - п'ять простих способів 

Якщо проблема існує, потрібно знати ефективні методи її вирішення. У нашому випадку знайдеться кілька досить простих способів очистити енергетику в домі: 

  1. Запаліть соляну лампу. Вона не тільки прибирає негатив, але також, як вважається, покращує якість повітря в будинку.
  2. Поставте в кімнатні рослини. Вони вбирають погану енергетику і прикрашають інтер'єр. Найкраще для цього підходять драцена, алое вера, пальма і герань.
  3. Проведіть ритуал очищення. Це може бути молитва, медитація, спалювання пахощів або ароматичної олії. Тут важливий не формат ритуалу, а ваш гарний настрій після його проведення.
  4. Провітріть приміщення. Дайте свіжому повітрю проникнути всередину. Це допоможе вивести накопичений негатив і освіжити енергетику.
  5. Влаштуйте домашнє свято. Привід може бути будь-яким - від отримання зарплати до зустрічі з давнім приятелем. Увесь сенс в тому, щоб ваші позитивні емоції просто видавили з приміщення негативну енергетику.

І зрозуміло ніхто не обмежує вас в тому, щоб випробувати одразу кілька способів або навіть все разом.

Як знайти негативну річ в будинку - боремося з джерелом

Ваші погані емоції - не єдина можлива причина, чому енергетика в будинку стала негативною. Іноді першоджерелом може виступати неживий матеріальний об'єкт, що раніше ввібрав в себе ваші або чужі негативні емоції.

Якщо процедура очищення не дала бажаного ефекту, і ваша кішка як і раніше подає сигнал тривоги, пошукайте ознаки поганої енергетики в квартирі серед предметів інтер'єру.

Для початку позбудьтеся усього, що вам не подобається і викликає роздратування з будь-якої причини. Це може бути зламаний стілець в кутку, вицвілі фіранки, або так жодного разу не використані гантелі, які постійно нагадують про вашу лінь.

Іноді негативну енергетику можуть випромінювати старі предмети, які раніше належали комусь іншому. Тут вас знову виручить ваша тваринка. Якщо кішка гарчить, виривається або іншим чином висловлює своє невдоволення, коли ви підносите її (або до неї) якийсь предмет, значить, це і є джерело негативу.

Сподіваємося, що ці поради допомогли вам розібратися з питанням, як очистити енергетику в будинку і створити в ньому гармонійну атмосферу. Завжди пам'ятайте, що ваш дім - це місце, де ви повинні відчувати себе комфортно і безпечно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: