Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дієтолог назвала п’ять найгірших продуктів на сніданок

Дієтолог назвала п’ять найгірших продуктів на сніданок фото

Спеціаліст зі здорового харчування Крістін Мілмайн розповіла про продукти для сніданку, які не рекомендується вживати. Згідно з її твердженням, в них відсутні необхідні поживні елементи, і вони можуть бути небезпечні для фігури.

Дієтолог нагадала, що сніданок – важливий прийом їжі. При схудненні в нього повинен входити білок, клітковина і невелика кількість цукру.

Лікар додала, пончики і випічку не варто вибирати для сніданку. Дана їжа має цукор, шкідливі жири і мінімальний вміст клітковини. Почуття ситості після вживання подібної їжі може проходити досить швидко, в результаті цього настає переїдання.

В якості заміни солодкого йогурту з ароматизаторами дієтолог Джинан Банна рекомендує використовувати грецький йогурт. Його можна збагатити свіжими ягодами і фруктами.

Також шкідливими продуктами для першого прийому їжі є тости з маслом і кекси. Головною проблемою вважається тостовий хліб. Краще віддавати перевагу корисному сорту хліба. Кекси збагачені борошном і мають безліч калорій, також в них мало білка. Солодкі пластівці мають мінімальну кількість поживних речовин і велику кількість цукру.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: