Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як прати рушники, щоб вони були ніжнішими за пух

Як прати рушники, щоб вони були ніжнішими за пух фото

Махрові рушники – це не тільки необхідний предмет у ванній кімнаті, але й приємний аксесуар, що додає затишку та комфорту. Щоб вони завжди залишалися м’якими та ніжними на дотик, потрібно правильно їх прати. Дотримуючись простих правил, ви зможете продовжити термін служби ваших махрових рушників, зберегти їх м’якість і розкіш на довгі роки.

То як же прати рушники?

  • Коли йдеться про збереження ніжності махрових рушників, багато залежить від правильної техніки прання. Вибирайте миючі засоби, що щадять, періть рушники в теплій воді і уникайте занадто високої температури.
  • Ваші махрові рушники продовжать залишатися м’якими день у день, якщо дотримуватися певних правил прання та догляду.
  • Нові вироби спочатку потрібно промити у холодній воді, щоб позбутися надлишків барвника та інших хімічних речовин. Рушники перед пранням потрібно вимочити в теплій воді з додаванням м’якого миючого засобу.
  • Використовуйте правильні порошки та гелі для прання, щоб ваші рушники продовжували залишатися м’якими та пухнастими. Зазвичай достатньо закладати у пральну машину 1/3 від рекомендованої виробником кількості прального порошку. Надлишок миючого засобу може спричинити пересихання волокон та зменшити м’якість виробів.
  • Намагайтеся прати рушники окремо від інших речей, інакше вони можуть втрачати свою м’якість.
  • Не забувайте використовувати кондиціонер для білизни, який допоможе зберегти м’якість та ніжність махрових рушників. 

Лайфхак!

Ваші рушники будуть приємно вражати м’якістю та ніжністю, якщо при кожному пранні в барабан класти 2 ст. човни звичайної солі.

У ємність для кондиціонера залийте всього 100 г оцту, а після прання ви отримаєте не тільки чисті, але й неймовірні м’які рушники.

Не забувайте про ці поради, які допоможуть зберегти ніжність махрових рушників на довгий час.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: