Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Досить сірого: назвали колір, який буде популярним в інтер'єрі у 2023 році

Досить сірого: назвали колір, який буде популярним в інтер'єрі у 2023 році   фото

З усіх нейтральних кольорів сірий був найпопулярнішим останні кілька років у дизайні інтер’єрів. Однак його починає поступово витісняти інший колір. Елегантні та позачасові бежеві відтінки стали тепер лідерами у світі інтер'єру.

Дизайнери, декоратори та експерти з кольору розповіли, чому саме бежевий замінює сірий у 2023 році. Чому бежевий витісняє сірий? Перша причина – тренди мають властивість відходити, як і будь-які інші тенденції.

- Відмова від сірих кольорів відображає наше постійне бажання зробити домівки особливими та багатошаровими. Комфортні кольори, особливо ті, що випромінюють тепло, цікаві візуально, а також емоційно заспокоюють, – каже експертка Ентоні Барзілей Фройнд.

Сірі відтінки були надзвичайно популярні, але це було раніше. Зараз ми спостерігаємо раптовий і різкий відхід від холодних тонів на користь більш теплих колірних схем.

Окрім того, на Заході сірий колір асоціюється з нудьгою та старістю, тому не дивно, що на нього перестають звертати увагу. Перебуваючи в помешканні, де багато сірого, ви можете почуватися сумними й виснаженими.

Переважають такі кольори, як бежевий, бурштиновий, слонова кістка, світло-коричневий.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: