Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Яке весняне взуття безнадійно вийшло з моди?

Яке весняне взуття безнадійно вийшло з моди? фото

Існує твердження, що взуття є одною з основних деталей всього образу, тому до його вибору слід віднестися уважно, щоб не зіпсувати вбрання невдало підібраними черевиками. У цьому матеріалі ми розповімо про те, які моделі вважають застарілими та яка є для них модна альтернатива.

Взуття з відкритим чи круглим носком

В 2023 році з моди вийшов круглий носок, так само як і відкритий. Візуально такі моделі можуть лише додавати об’єму ногам та робити їх масивнішими. Краще замінити застарілі черевики більш актуальними. Наприклад, купити взуття з квадратним носом – це справжній хіт цих весни та літа. 

Кросівки на танкетці (снікерси) 

Раніше така модель була на піку популярності, однак зараз краще прибрати її зі свого гардеробу. Дані черевики краще замінити на універсальні та зручні челсі, який стануть невід’ємною частиною ваших образів.

Спортивні босоніжки 

Це наступна взуттєва модель, якої краще позбутися. Замість неї оберіть стильні босоніжки на масивній підошві чи інше взуття з нестандартним дизайном.

Босоніжки на плоскій підошві

Плоска підошва – те, що давно зникло зі списку трендів, тому зараз виглядатиме недоречно та немодно. Вже не перший сезон поспіль модниць підкорюють черевики, що мають помітну об’ємну підошву – виглядає така модель може трохи і зухвало, але точно актуально.

Шпильки

На зміну тоненьким високим шпилькам прийшли квадратні стійкі підбори, які, до того ж, є більш зручними. У сучасному світі моди варіантів такого взуття можна знайти безліч, тому обирайте ту пару, яка найкраще підкреслить ваш стиль.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: