Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Правила етикету : 10 помилок жінок у суспільстві

Правила етикету : 10 помилок жінок у суспільстві фото

Зустрічають по одязі, а проводять за розумом. Коли йдеться про образ справжньої леді, перше, що спадає на думку – це стиль та манери. Стиль не будується лише на одязі та зовнішньому вигляді. Це такий спосіб спілкування з навколишнім світом.

Помилка №1: Поправляти макіяж у закладі

Недарма туалет називають жіночою кімнатою. Це місце, в якому жінки приводять себе в порядок. Верх невігластва – фарбуватися та зачісуватись у громадських закладах, у тому числі в офісі. Робіть це у спеціально відведених місцях.

Помилка №2: Окуляри на волоссі

Носити окуляри на голові – моветон. По-перше, коли ви носите окуляри як обідок, то розтягуєте дужки, а це призводить до швидкого зношування. По-друге, це черговий показник вашої лінощів. Не полінуйтеся і сховайте окуляри в чохол.Носити окуляри на голові – моветон. По-перше, коли ви носите окуляри як обідок, то розтягуєте дужки, а це призводить до швидкого зношування. По-друге, це черговий показник вашої лінощів. Не полінуйтеся і сховайте окуляри в чохол.

Помилка №3: Колготки тілесні неправильного відтінку

У багатьох організаціях колготки вважаються невід'ємною частиною дрес-коду, незалежно від сезону та модних трендів. І підібравши колготки не того відтінку можна справити погане перше враження. Тілесні колготки темного відтінку створюють ефект засмаглих ніг, при цьому руки, обличчя та шия залишаються світлими, що не може не впадати у вічі. Гірше тілесних колготок можуть бути тілесні колготки з візерунками та принтами. На відстані такі малюнки виглядають як синці або вади шкіри. Підбирайте тілесні колготки в тон шкіри і без блиску, щоб вигляд виглядав гармонійно.

Помилка №4: Носити гумку для волосся на руці

Гумка - це не браслет, а гумка на руці - це знову ж таки показник вашої ліні. У вашій сумці, напевно, знайдеться місце для маленької гумки. На жаль, багато жінок нехтують таким правилом.

Помилка №5: Місце, яке варто прикрити

Основне правило індивідуального стилю – підкреслювати переваги та приховувати недоліки. Наприклад, зона пахв часто не залежить від ваги чи віку: вона або акуратна, або ні. Цю зону краще прикривати товстішими лямками топів, блуз тощо. Зверніть увагу, чи правильно підібрано бюстгальтер: можливо, він занадто здавлює цю зону.

Помилка №6: Недоречний макіяж

Макіяж має бути доречним. Можна знати багато техніки макіяжу, любити фарбуватися, але виглядати безглуздо в певній обстановці. Яскравий макіяж буде недоречним в офісі і потягне за собою безліч стереотипів. Втім, і відсутність макіяжу на вечірці.

Помилка №7: Недоглянутий одяг

Звичайно, у кожної людини є власний базовий гардеороб. Він складається з речей, у яких ви почуваєтеся комфортно та втім готові носити щодня. Але в усьому треба знати міру. Якщо одяг зношується, деформується, з'являються катишки, дірки, плями – це вірний знак, що його час позбутися.

Помилка №8: Не знати заходів у парфумі

Мабуть, кожна з нас вранці в ліфті відчувала яскравий шлейф своєї сусідки. Вся справа в тому, що вранці наш нюх більш чутливий, тому навіть прекрасний аромат може викликати огиду. Радимо не використовувати яскравий аромат у першій половині дня.

Помилка №9: Негарна відмова

Ніколи не відмовляйтеся від алкоголю фразою "Я не п'ю". Аперитив пропонують як комплімент, це гостинний жест, вас таким чином хочуть пригостити. У крайньому випадку, ви можете зробити лише невеликий ковток, випробувавши напій, тоді вам не підливатиме.

Помилка №10: Нестримана реакція на компліменти

Реагувати на компліменти слід стримано. Подякуйте співрозмовнику за комплімент і ніколи не виправдовуйтесь. "Дякую" або "Дякую" звучатиме доречно, а от "Та що ви, це старе плаття" - абсолютно точно немає.

Гнатися за модою непросто, та й не варто витрачених зусиль. Бути собою, наголошувати на своїй індивідуальності – цій науці варто повчитися. Розвиватися ніколи не пізно, і якщо ви вирішили ґрунтовно взятися за себе, то без базових знань етикету вам буде непросто.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: