Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Легко позбавляємося випираючого животику

Легко позбавляємося випираючого животику фото

Названо смачний напій, який зарекомендував себе як ефективний сніданок-чистка

Зарядитися енергією зранку, підбадьоритися допоможе не тільки ефективна зарядка, ай дивовижний сніданок-чистка організму. На сніданок експерти пропонують чудо-напій, який прибере випираючий живіт.
Смачний та корисний детокс-коктейль можна приготувати у домашніх умовах. Перші результати будуть за два тижні.
Крім ситості та приємного смаку, напій впливає на прискорення метаболізму, налагодження травлення, зменшення ваги — приблизно на 2,5 кг за два тижні.

До складу коктейлю входять вітаміни та мінерали. Хімічний склад напою досить багатий, завдяки чому можна підтримати свій організм у міжсезоння. Це також дозволяє знизити ризик авітамінозу, з яким часто стикаються пізньої зими та на початку весни.
Коктейль виходить насиченим та смачним, якщо його заздалегідь приготувати. Краще зробити це ввечері, щоб за ніч напій настоявся.
Інгредієнти для сніданку-чистки:
7 ягідок чорносливу;
100 мл кип'яченої води;
склянка кефіру;
4 ст. л. сухих вівсяних пластівців;
1 ст. л. лляної олії;
1 ч. л. какао.
Спочатку потрібно залити чорнослив кип'яченою водою. У цей час в окремій тарі слід змішати вівсяні пластівці, лляну олію та какао, перемішати та залити кефіром. Коли чорнослив розмокне, розрізати його на кілька частинок та додати в коктейль. Суміш тримати у холодильнику.
Коктейль можна пити через широку трубочку або їсти чайною) ложкою. Вже за два тижні ви побачите перші результати. Сніданок-чистка допоможе схуднути приблизно на 2 кг та наповнити організм корисними речовинами.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: