Завантаження ...

"Міс Україна Всесвіт" відмовилася стояти поруч з росіянкою на конкурсі (відео)

"Міс Україна Всесвіт" відмовилася стояти поруч з росіянкою на конкурсі (відео) фото

Вікторія Апанасенко відреагувала на те, що росіянка Анна Ліннікова під час фотосесії стала поруч з нею.

У мережі показали відео, зроблене напередодні півфіналу найпрестижнішого в світі конкурсу краси "Міс Всесвіт". Ролик був записаний під час підготовки дівчат до спільного фото. Учасниці вишикувалися в кілька рядів.

На відео видно, як росіянка Анна Ліннікова стала поруч з українкою Вікторією Апанасенко, але та дипломатично дистанціювалася-попросила "Міс Колумбію" помінятися місцями.

"Міс Україна Всесвіт" відмовилася стояти поруч з росіянкою на конкурсі

"Міс Всесвіт": подробиці конкурсу

Фінал конкурсу краси відбудеться в суботу, 14 січня. За перемогу змагаються 85 конкурсанток.

Західні ЗМІ критикують участь Ліннікової в конкурсі краси. До слова, кровожерну війну в Україні вона ніяк не коментувала.

Наприклад, The Mirror пише: "Заява "Міс Росії", зроблена минулого року, в якій вона сказала, що цінує можливість "публічно говорити про нагальні проблеми і привертати увагу громадськості до значущих речей", не включає різанину українців російськими військами".

Вікторія також показалася у чорній вечірній сукні з синьо-жовтою вишивкою на декольте і накидкою у вигляді прапора.

Нагадаємо, Вікторія Апанасенко, родом із Чернігова, представляє Україну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт"-2022. Під час  створення костюму "Воїн світла" використовувалися особисте бачення Вікторії та її власна ідея.

Головний убір костюму, в якому Вікторія Апанасенко з Чернігова представлятиме Україну на конкурсі "Міс Всесвіт"-2022. ФОТО: Фейсбук-сторіна Miss Universe Ukraine

 

За задумом, це буде світлий образ, "який продемонструє український дух та силу нашого народу". Про це йдеться на офіційній Фейсбук-сторінці Miss Universe Ukraine.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия