Завантаження ...

Як кішки захищають від негативної енергії?

Як кішки захищають від негативної енергії? фото

Котів (а особливо кішок) завжди вважали особливими тваринами, наділеними магічними властивостями, чимось містичним і загадковим. Їх називають провідниками і сполучниками між світом людей і світами, більш тонкими за енергетикою.

Ці тварини тонко відчувають присутність позитивної та негативної енергії та вміють працювати з нею. Тож котяча магія може допомогти захистити від негативної енергетики, лихих очей чи пристріту й навіть вилікувати. І, звичайно примножити позитивну енергетику в домі.

Здавна в багатьох культурах котів асоціювали з потойбічним світом і чаклунством. Вважали, що коти відчувають місця концентрації негативної енергії та намагаються вберегти від неї власника та будинок. В Єгипті кішку шанували як богиню домашнього вогнища, яка допомагала жінкам у сімейному щасті.

Мабуть, усі знають прикмету: в новий будинок першим потрібно пустити кота. Дехто каже, що в котів є потужна аура, здатна відбивати негативну енергію, яка може бути в будинку. Тож у такий спосіб майбутнє помешкання очищують від негативу.

Інші ж стверджують, що ця прикмета з'явилася через те, що коти здатні спілкуватися з невидимими для людини істотами й сутностями, зокрема з домовиком господарем житла. Крім того, езотерики кажуть, що коти мають здатність вловлювати у своє потужне енергетичне поле і виштовхувати з будинку злих духів.

Часто можна спостерігати, як кіт насторожено завмирає, зосередившись на одній точці, де нібито нікого й нічого особливого немає. Але це ми нічого не бачимо, а кішка відчуває присутність у будинку чужої енергії та може спостерігати за нею. Якщо якась така астральна сутність може нашкодити, кіт розрізнить її намір і виведе за межі будинку. Тож не турбуйте свою кішку, якщо помітите, що вона цілеспрямовано блукає будинком. Можливо, саме в цей момент киця зайнята тим, що знешкоджує джерело негативної енергії.

Кіт має величезну позитивну енергетику, і вона поширюється не тільки на господаря будинку, а й на всіх його мешканців, будинок і територію, на якій проживає тварина. Існує спеціальна мова кішок. Наприклад, коли кіт треться об ваші ноги, то в такий спосіб він не просто хоче отримати від вас якусь їжу чи увагу, а визнає свою любов і повагу, а також ділиться з вами своєю астральної силою та позитивною енергетикою. У жодному разі не відштовхуйте кицю в такий момент, інакше ви втратите цей позитивний енергетичний заряд, а тварина наступного разу не буде настільки прихильною до вас.

Якщо киця несподівано й без причини починає шипіти й кидатися на господаря або ж відмовляється від їжі та улюблених ігор з господарем цілком імовірно, він заніс у будинок негативну енергетику.

В такому разі потрібно ретельно вимитися, випрати одяг, в якому ви прийшли з вулиці. Й обов'язково перевірити всі нові речі, які ви принесли в дім: вони можуть містити негативну енергію.

Кіт у будинку надійний захист від негативу. Маги радять для захисту від лихого ока й поганих думок інших людей під час спілкування з ними вчинити так: розмовляючи з людиною, лівою рукою погладжуйте кішку по шиї, а правою по хвосту. Це забезпечить повний контакт із твариною. Ваші енергетичні поля будуть об'єднані в одне силове поле, яке триматиме вас у безпеці навіть у разі потужних негативних атак.

Якщо ж хтось косо подивився на ваш достаток чи щасливе сімейне життя, і ви підозрюєте, що ненавмисно чи навмисно стали жертвою вроків, постарайтеся частіше контактувати зі своєю кішкою. Торкайтеся її обома руками, погладжуючи її лівою рукою від голови до хвоста. Це допоможе налагодити зв'язок з вихованцем. Він здатний позбавити вас негативу, відбивши найпотужніше прокляття.

Коти, які мешкають із самотніми жінками, безпомилково вгадують, який саме чоловік потрібен їхній господині. Якщо кавалер енергетично не підходить чотирилапі улюбленці в жодному разі не допустять його: кидатимуться на чоловіка, будуть дряпатися, шипіти або ж псуватимуть його речі. Натомість біля енергетично сумісного чоловіка, якого кіт схвалює, тварина муркотітиме, лащитиметься й тертиметься об ноги, може навіть піти на руки або дозволити себе погладити.

У разі, якщо негативної енергетики в домівці надто багато, киця може непомітно залишити такий будинок. При цьому вона або забирає увесь цей негатив на себе й виносить його подалі від місця проживання, або ж поступається йому місцем (якщо відчуває, що не може впоратися з очищенням, оскільки eнeргія, яка потрапила в будинок, значно сильніша). У кожному разі, після зникнення кота краще очистити енергетику помешкання.

Коли ж до вашого дому приблудилася киця не відмовляйте їй. Коти просяться в певне житло не просто так, вони приходять, щоб допомогти. Кіт обирає дім, у якому комусь із членів сім'ї загрожує небезпека. Або ж вам необхідні кардинальні зміни, і киця з'явилася, щоб перезапустити енергетику вашої домівки. Зрештою, якщо ви навіть не вірите у все це, з котом у хаті вам точно буде веселіше!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия