Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що їсти на сніданок, щоб позбутися від жиру на животі

Що їсти на сніданок, щоб позбутися від жиру на животі фото

Люди, які стежать за своєю фігурою і здоров'ям, завжди особливу увагу приділяють сніданкам. Важливо наповнити раціон білками, корисними жирами і поживними речовинами, які забезпечать відчуття ситості на весь день.

Правильний сніданок є запорукою красивої фігури, до того ж ваш день почнеться з позитивної ноти. Якщо грамотно скласти раціон харчування і щоранку їсти певні продукти, то через деякий час ви позбудетеся від небажаних кілограмів і зайвих сантиметрів в області талії і живота, інформує Ukr.Media.

Що їсти на сніданок, щоб позбутися від жиру на животі

Найважливішим прийманням їжі є сніданок. Від нього залежить, чи будете ви енергійними протягом усього дня. Є продукти, які вважаються корисними не тільки для ранкового приймання їжі, але і протягом дня. До того ж з їх допомогою можна позбутися від жиру в такій проблемній зоні, як живіт.

Грейпфрут

В меню багатьох дієт присутній грейпфрут, і це не дивно, бо даний фрукт ефективно бореться із зайвими кілограмами. Одне з досліджень американських вчених показало, що якщо з'їдати грейпфрут перед їжею, то можна менше з'їсти під час сніданку, причому організм відчуватиме ситість. Бажано вживати цитрус в його натуральному вигляді, а не в якості смузі, бо ніякого ефекту від цього не буде.

Лосось

Багато хто вже давно включив в раціон сніданку таку рибу, як лосось. Попри те, що це жирна риба, вона не вважається калорійною, до того ж людина отримує корисні жири. Крім цього, лосось корисний, бо насичує організм білком, йодом і омегою-3. В результаті це знижує ризик появи серцево-судинних захворювань. Так, чому б не додати до звичної яєчні шматочок житнього тосту з лососем.

Насіння чіа

Чіа давно вже стали популярними у тих людей, хто стежить за своєю вагою. Насіння насичене клітковиною, і коли людина його з'їдає, воно стає гелеподібною речовиною в шлунку. Отже, протягом дня ви будете відчувати ситість. Чіа часто додають в каші, смузі або салати.

Приготувати їх просто: нарізаємо улюблені фрукти, додаємо 3-4 ст. л. насіння чіа і заливаємо це все 250 мілілітрами рослинного молока. Корисний сніданок готовий.

Яйце

Зараз складно уявити звичний сніданок без яєць. Вони не тільки смачні, але й багаті білком, що забезпечує відчуття ситості. До того ж в даному продукті є корисні жири, які відповідають за забезпечення життєво важливих процесів в організмі.

Яблуко

Справитися з вісцеральним жиром складно, проте є продукт, якому це не складе особливих труднощів. Йдеться про яблуко. Даний фрукт допоможе впоратися із зайвими сантиметрами на талії. Так чому б його не додати у свій сніданок.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: