Завантаження ...

"Холостяк-12": фото учасниць, які борються за серце Топольського

"Холостяк-12": фото учасниць, які борються за серце Топольського фото

28 жовтня стартувала довгоочікувана прем’єра романтичного реаліті "Холостяк-12", головний герой в якому – підприємець Алекс Топольський.

На першій вечірці Холостяк познайомився з учасницями і навіть трохи змінив правила проєкту. Замість вибору на користь 15 дівчат, як це робили щорічно герої попередніх реаліті, Алекс Топольський залишив 19 суперниць, щоб точно не помилитися у своєму виборі.

Хто боротиметься за серце "Холостяка-2022"?

Аліна, 23 роки, Мирноград, фінансовий аналітик

Допомагає родині, незважаючи на те, що в юності Аліни були важкі часи, коли навіть їжа здавалася розкішшю. Дівчина поїхала до Києва будувати кар’єру і досягла успіху, почавши з посади секретарки.

Олександра, 29 років, Київ, директор IT-компанії

Батьки виховували Сашу як принцесу – вкладали любов і гроші, радували і балували. З чоловічою увагою проблем немає, але дівчина не може закохатися.

Марина, 25 років, с. Катеринівка, Харківська область, косметологія

Працює б’юті-косметологинею в Києві та Харкові. Для Марини важливо мати привабливий зовнішній вигляд, тому дівчина завжди знаходить час для себе і своєї краси.

Юля, 22 роки, Сміла, вишивальниця

Юля займається текстильним мистецтвом. Її вишивка продається в приватні колекції. Вона впевнена, що під час першої зустрічі чоловіки відчувають її сексуальну енергію.

Юля, 27 років, Бучач, директор банкетної служби

Юля підготувала близько 6 тис. різних свят, серед яких – весілля і дні народження. Працювала з багатьма знаменитостями в Україні у своїй сфері.

Вікторія, 37 років, Київ, акторка

Вікторія – творча особистість, акторка. Була задіяна в українських картинах. І хоча професія зобов’язує постійно грати роль, в житті їй хочеться залишатися собою. Мріє зустріти чоловіка, який полюбить її справжню.

Настя, 24 роки, Дніпро, приватна підприємниця

Холостяк попрощався з нею у 2 випуску.

Настя зізналася, що найгірший день в її житті був у віці 19 років, коли вона дізналася, що у неї рак – лімфома. Настя була двічі заміжня. Зараз виховує доньку, яку вважає сенсом свого життя.

Ольга, 32 роки, Київ, охоронниця

Покинула Холостяк 2022 у 2 випуску.

Олю надихає те, що вона може захистити людину. Її віддача на роботі повинна бути максимальною. Неодноразово відбивала напади в різних місцях. Водить авто і може посадити вертоліт.

Однак дівчина живе чужим життям і не може побудувати своє особисте щастя. Саме тому вона прийшла на проєкт.

Анастасія, 28 років, Одеса, нутриціологиня

Покинула Холостяк 12 на СТБ у 2 випуску.

Анастасія виховує двох дітей – хлопчика і дівчинку. Вона дуже рано завагітніла. Народила сина в 16 років, а доньку в 17. Якось вони з дітьми разом дивилися Холостяка, і син сказав: – Мам, твоє місце там .

Оля, 24 роки, Нью-Йорк (США), організатор дитячих свят

Покинула реаліті-шоу у 4 випуску.

Тато Олі переїхав до Нью-Йорка. Коли сама дівчина побувала там вперше, то закохалася в мегаполіс. Через чотири місяці вона відкрила в Нью-Йорку свій бізнес. Однак хоче мати стосунки з чоловіком із України.

Олена, 27 років, Київ, керівниця юридичного відділу

Покинула Холостяк-12 на СТБ у 2 випуску.

Олена вважає, що зробила все для кар’єри: за свою роботу у неї було понад 300 справ, за якими програно – лише дві. Дівчина звикла до конкуренції і зовсім не налаштована на поразку. Розраховує завоювати серце Холостяка.

Аміна, 20 років, Київ, медсестра

Покинула реаліті-шоу у 4 випуску.

Закінчила медичний коледж і планує стати лікарем. Захоплюється плетінням із соломи.

Роксолана, 28 років, Дніпро, візажистка

Мріє про власний бізнес у сфері краси. Завжди займається удосконаленням своїх професійних навичок. Однак також хоче створити сім’ю, знайти хорошого чоловіка, сильну любов і гармонію.

Саша, 25 років, Харків, безробітна

Займається спортом, духовним розвитком, медитує. Вважає, що своєю енергетикою зачарує Холостяка.

Елізабет, 21 рік, Стокгольм (Швеція), студентка

Покинула романтичне реаліті Холостяк-12 у 2 випуску.

Навчається на філософському факультеті. У вільний час малює картини, подорожує.

Аделіна, 19 років, Київ, танцівниця і хореографиня

Не отримала троянду від Холостяка у 2 випуску.

Аделіна – творча дівчина. Брала участь у відомих танцювальних шоу. Сподівається знайти любов на романтичному реаліті.

Людмила, 24 роки, Чернівці, гравець збірної України з волейболу

Покинула проект Холостяк у 3 випуску.

Людмила була високою з дитинства. Вже в 13 років її зріст перевищував 180 см. Через змагання і спорт у дівчини немає часу на стосунки. Зараз вона перебуває на реабілітації. Вірить, що на проєкті зустріне свою людину.

Єлизавета, 27 років, Київ, круп’є

Робота дівчини складна через відповідальність і точного підрахунку великих сум гравців. У казино не можна спілкуватися з гостями поза закладу. Ліза вирішила спробувати побудувати особисте життя в проєкті Холостяк.

Катя, 24 роки, Київ, фотомодель

З 15 років працювала в Німеччині, Італії, Англії та Франції. Робота непроста – постійно потрібно відвідувати кастинги, тримати себе в модельній формі.

З 17 років Катя сама себе забезпечує. Батьки працюють в РАЦСі. Коли дівчина бачить щасливі пари на весіллях, починає замислюватися, що вона теж хоче знайти свою половинку.

Головним героєм романтичного реаліті Холостяк 12 став підприємець та актор Алекс Топольський. 32-річний Алекс народився та виріс у Львові.

Одразу після закінчення університету переїхав до США будувати кар’єру. Там Алексу довелося випробувати всі “принади” життя емігранта, змінити кілька міст і видів діяльності. Проте всі труднощі лише загартували характер Холостяка і переконали його в тому, що він на правильному шляху.

Нині Алекс живе в Маямі та займається нерухомістю. Він здає в аренду розкішні апартаменти, а також продає девайси для дезінфекції.

Холостяк 12

В Америці Алекс так і не зміг знайти споріднену душу, яка щиро розділить із ним як перемоги, так і життєві випробування.

Крім підприємницької діяльності Алекс Топольський розвивається як актор і модель. Він вже встиг знятися у кількох рекламних роликах та кліпах відомих зірок.

Наприклад, кліп Fifth Harmony – Worth It ft. Kid Ink з його участю зібрав вже понал 2 млрд. переглядів.

Головний герой Холостяка 12 займається карате і боксом. Також Алекс ходить у басейн, катається на лижах і сноуборді, полюбляє грати в футбол і баскетбол.

Чоловік вільно володіє трьома мовами – англійською, українською та російською. Топольський любить собак, у підприємця є чотирилапий друг на прізвисько Кінгстон.

Зйомки Холостяка відбулися до 24 лютого. Проєкт мав вийти в ефір 4 березня 2022 року, однак через повномасштабну війну прем’єру відклали. Згодом показ романтичного реаліті запланували на 30 вересня, однак через виробничі причини ефір Холостяка скасували у день прем’єри.

25 листопада вийде в ефір 5 випуск програми.

Дивіться "Холостяк -12" щоп’ятниці о 19.00 на телеканалі СТБ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия