Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Збірник промов Президента України Володимира Зеленського видали у Великій Британії

Збірник промов Президента України Володимира Зеленського видали у Великій Британії фото

Окрім паперового варіанту, планується випуск книжки в аудіо- та електронному форматі.

Компанія Hutchinson Heinemann видала книгу з промовами президента України Володимира Зеленського, її презентація відбудеться у Великій Британії 24 листопада. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Вступ до збірки під назвою «Послання з України» написав сам Володимир Зеленський. Автором передмови став редактор англійського журналу The Economist Аркадій Островський.

Презентація книжки у твердій обкладинці відбудеться 24 листопада. Окрім паперового варіанту планується випуск збірки в аудіо- та електронному форматі.

До видання увійшли 16 промов, які Зеленський відібрав особисто та які висвітлюють його політичний шлях та шлях України з 2019 року. У вступі український лідер розмірковує про те, що дізнався про себе та Українську державу після повномасштабного російського вторгнення.

Вартість видання становитиме не менше 60 пенсів. Усі доходи Зеленського від книжки, проданої у Великій Британії, спрямують до фонду благодійної платформи United24.

Раніше редакційний директор компанії Hutchinson Heinemann Роуен Борхерс набув прав для публікації у всьому світі, у тому числі в США, Німеччині, Іспанії, Португалії. Наразі права продано на 10 територіях.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: