Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Простий пристрій, який може вимірювати стиглість або псування фруктів та овочів

Простий пристрій, який може вимірювати стиглість або псування фруктів та овочів фото

Простий пристрій компанії GoMicro вартістю $1 та штучний інтелект у смартфоні точно визначає ступінь стиглості або псування свіжих продуктів.

Про це повідомляє HortiDaily.

Засновник стартапу Сівам Кріш вважає, що інновація GoMicro, яка забезпечує більшу точність завдяки чудовій системі обробки зображень і додатку штучного інтелекту, може заощадити нашій сільськогосподарській промисловості величезні суми грошей.

«Ми можемо оцінити стиглість або псування фруктів і овочів із точністю від 86 до 99% у днях, — каже доктор Кріш. – Це дуже актуальна проблема для харчової промисловості, адже приблизно 30% нашої їжі псується. Ми бачимо, що існують дуже сильні комерційні можливості для дешевого та портативного пристрою, здатного точно оцінювати псування їжі».

Мета GoMicro — перевинайти мікроскоп і оснастити його штучним інтелектом — робить найякісніші технології доступними для громадськості, а не лише для вчених.

«Будь-який фермер, який має телефон, матиме діагностичні можливості агронома — завдяки вбудові точнішого механізму штучного інтелекту в мікроскоп Spotcheck, приєднаний до телефону», — каже доктор Кріш.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: