Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Трирічним Леоном з Ірпеня захоплюється вся Україна!

Трирічним Леоном з Ірпеня захоплюється вся Україна! фото

Маленький українець на ім'я Лео, переспівав гімн Українських січових стрільців «Ой у лузі червона калина» та став зіркою соцмереж.

Цей золотоволосий хлопчик став новим символом, його обожнює вся Україна. Крихітка з азартом співає Червону калину так, що його має бути чутно у всій країні! Родом він із Ірпеня, ну а пісня взагалі стала народною, підспівують усі, хто чує.

Батьки кажуть, Леон співає цю пісню з душею постійно. Навіть забуває, який він сором'язливий. Співаючи Червону калину, хлопчик стає впевненим, рішучим.

Сім'я змогла вибратися із зруйнованого Ірпіня, всі залишилися живими. Довго ховалися на дачі, потім друзі змогли вивезти їх із малюками.

Знайшовся і будинок, де можна пожити, та їжа, яку розділили з ними незнайомі люди. Навіть переодягтися вдалося, такі зараз люди прості і добрі. Ще було б, куди повернутися

Нагадаємо, у перші дні, лідер гурту Бумбокс Олександр Хливнюк заспівав цю народну українську пісню у центрі Києва. Олександр став членом територіальної оборони та охороняє місто Київ від загарбників із Росії, які розпочали війну проти України. Потім до співу Олександра Хливнюка долучився і славнозвісний гурт Pink Floyd. Завдяки цьому пісня набула ще більшої популярності у світі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: