Завантаження ...

Як звикли виховувати чоловіків жінки різних знаків зодіаку

Як звикли виховувати чоловіків жінки різних знаків зодіаку фото

Всім відомо, що жінки намагаються виховувати своїх чоловіків. Так-так, ми знаємо, що виховувати чоловіків – справа не просто невдячна, важка і безглузда, а ще часом і дуже шкідлива. Проте не поділитися цими знаннями ми просто не могли. Отож, як жінка кожного знаку Зодіаку буде перевиховувати свого чоловіка, якщо той, не дай Боже, провинився.

ОВЕН

Овен не чекає милостей від природи, а відразу — в якості авансу за щасливе майбутнє — дає чоловікові чарівний пендель. Найгірше, що чоловік може в цей момент зробити — це прикинутися шлангом: я не зрозумів, я не розчув, а ви не говорили, а я щоденник вдома забув. Справа в тому, що гуманістичні принципи виховання Овну не притаманні, і педагог з цієї жінки, прямо скажемо, так собі. Тому наступний після надихаючого стусана виховний метод — показова порка моченими різками. Причому публічна.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцю чоловіка, з одного боку, шкода: це ж таке безпорадне, тупувате, марне, але миле створіння! З іншого боку, істота ця потенційно небезпечна і непередбачувана. Тому Телець не буде винаходити велосипед, а діятиме за заповітами великого Макаренка: «Рі-і-івняйсь!Струнко! Подати вечірній рапорт!» І, доки пацієнт не порушує дисципліну, все йде добре. А ось порушників Телець шкодує: терпить їх витівки, дозволяє відпочити, набратися сил, «знайти себе». А потім, в один прекрасний день, жбурляє вихованцю в голову пару тарілок і відправляє до мами — в одних трусах по морозцю. Назад, звичайно, пустить, але спершу змусить наряд поза чергою відстояти. З діамантовим кільцем в зубах (кільце потрібно принести, так).

БЛИЗНЮКИ

Близнюки, природно, обурено відкидають саму ідею перевиховання стороннього дорослої людини: по‑перше, це суперечить принципам, а по-друге, робити більше нічого, чи що? При цьому зрозуміло, що саме Близнюки — найвидатніші виховательки в гороскопі: 100% випускників отримують золоту медаль, червоний диплом і барабан на шию. Інша справа, що 100% випускників — це приблизно 3% від кількості абітурієнтів. Тому що принцип виховання у Близнюків один: «А тобі що, слабо?» Ось кому не слабо — той герой і молодець. А хто не вижив — той не джигіт.

РАК

«Тільки любов і ласка!» — ось головний принцип Раків. А ще — турбота і догляд: чистий будинок, смачна вечеря, випрасувані сорочки, чарівні діти, які радісно зустрічають татка, і ніжна красуня-дружина — що ще потрібно чоловікові, щоб він був вірний, віддавав всю зарплату і поспішав увечері додому зі всіх ніг? З усіх ніг, вона сказала! А не то дізнаєшся, навіщо панночці-Раку потрібна метафорична клешня: щоб акуратно розкрити благовірному череп і діставати мозок по шматочках, примовляючи: «І як же тобі не соромно-то, а? Як не соромно?!»

ЛЕВ

Левиці теоретично нікого виховувати не повинні, тому що спочатку вибирають собі в чоловіки тих, кого вже життя виховало по саму Сахасрару (7 чакру). Але Левиця звикла отримувати все найкраще, а якщо краще, здавалося б, нікуди — значить, пора просто встановити новий світовий рекорд з поліпшення базової моделі самця людини. Правда, базова модель у поданні Левиці — це новітня розробка, експериментальна самонавчаюча програма. Яка вимагає тільки введення завдання «Піди туди, не знаю куди, принеси те, не знаю що, а не то голова твоя з плечей, холоп!», а рішення вже знаходить сама. Що цікаво, це працює. Ні, ми не знаємо як.

ДІВА

Діва діє так само, як в будь-якій іншій ситуації: пояснює, закликає, звертається до логіки і здорового глузду. Проводить довгі і нудні бесіди. При цьому Діва прекрасно розуміє, в якому випадку це допоможе, а в якому — пацієнт абсолютно безнадійний, але спроб перевиховати не залишає все одно: жіноча солідарність не дозволяє підкласти іншій жінці таку недовиховану свиню. Тому безнадійних Діва, звичайно, кидає, але не відразу. Через два тижні. Все одно навіть після однієї виховної бесіди ментально пацієнт швидше мертвий, ніж живий.

ТЕРЕЗИ

Терези вважають, що кращий спосіб перевиховати чоловіка — це надихати його на подвиги і неодмінно заохочувати і хвалити за кожний героїчний вчинок (типу виносу сміття на третій день після прохання). Тому всякі баламути перший час живуть з Терезами, як у Христа за пазухою: можна нічого не робити, а тобі за це нічого не буде. Незабаром, правда, з’ясовується, що дійсно нічого. І Терезам теж: навколо повно бажаючих прикрасити її особисте щастя і зробити в ім’я цієї прекрасної дами пару справжніх героїчних подвигів. Посунься, невдахо! Як правило, невдаха негайно бере себе в руки і перевиховується. Ну або проводить залишок днів своїх, намагаючись втопити тугу по втраченому щастю з богинею в пляшці.

СКОРПІОН

Брехня, шантаж, погрози, а також принцип «Домінуй і принижуй!» — кращі способи виховання всього живого на думку Скорпіонів. У всякому разі, саме ці тези вони озвучують, а як все йде насправді — нам невідомо, тому що чоловіки у Скорпіонів завжди виховані краще, ніж ланцюгові алабаї: сидять, мовчать, вид зберігають нудьгуючий, в разі небезпеки люто клацають крокодилячою пащею. Мовчки. Як цього можна домогтися за допомогою шантажу і погроз — нам абсолютно незрозуміло. Правда, інсайдери повідомляють, що в особливо важких випадках Скорпіони просто позбавляють чоловіка сексу, але цьому ми тим більше не віримо: це, знаєте, зовсім нелюдяно. Так правда не можна. Тобто можна, але за умови, що ви не Скорпіон.

СТРІЛЕЦЬ

Свято вірить, що методи дресирування тварин повинні відмінно спрацювати і на людях, тому виховує мужика за принципом «Не гарчіть на собаку»: зробив щось правильне — отримай позитивне підкріплення, вчинив неправильно — негативне. В якості негативного підкріплення гуру зоопсихології не рекомендують карати тварин, а радять кинути поруч з ними щось страшне і гучне, наприклад, бляшанку, наповнену монетами. Бум, бидищь, смерть, апокаліпсис – заодно і попісяє. Приблизно так Стрілець і обходиться з чоловіками. У якості позитивного підкріплення повинні виступати похвала і ласощі, але Стрілець справедливо вважає, що це зайве: досить того, що вона до чоловіка зійшла. Чого ж тобі ще треба, собако?

КОЗЕРІГ

Козеріг складає докладну інструкцію по перевихованню і план для чоловіка на її основі. Об’єкта виховання, ясна річ, ніхто не питає, чи згоден він перевиховуватись. Партія сказала: «Треба!» – комсомол відповів: «Так!» При спробах саботажу з боку вихованця Козеріг використовує ниття і пиляння. Хоча, сказати чесно, ці способи у виконанні Козерога давно слід було б заборонити рішенням Міжгалактичного суду з прав людини, тому що на тлі цієї тортури Свята Інквізиція може вийти нервово покурити зі своїми дитячими методами.

ВОДОЛІЙ

Єдиний знак, який чоловіків не виховує принципово, хоча володіє повним набором якостей, необхідних для успішного вирощування Людини Розумної з Мужика Звичайного. Але Водолії пам’ятають, що ми відповідаємо за тих, кого приручили, а відповідати — значить бути залежною. Ну нафіг, сам, все сам. Тобто дійсно все, оскільки Водолій не тільки у виховательки не наймалася, але і в «нормальні» дружини теж. Так що хто нездатний до самовиховання, саморозвитку і іншого «само» — нафіг з пляжу.

РИБИ

Риби свято переконані, що достукатися до мізків чоловіка неможливо, оскільки достеменно невідомо, чи є у них взагалі мозок: вчені стверджують, що так, але яка ж Риба вірить вченим?! А ось душа — душа в кожної живої тварини є, це Рибки знають точно. Тому і виховувати воліють душевними методами. У сенсі — вимотують благовірному всю душеньку скандалами, сльозами, заламуванням ручок і демонстративною мовчанкою в дусі: «Здогадайся сам, що не так». Метод дієвий, але довгий: через кілька років пацієнт дійсно перевиховується. Ми підозрюємо, справа в тому, що мозок спочатку у нього все-таки був, але під впливом виховного процесу місцями самоліквідувався. З боку лобових частин.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия