Завантаження ...

Для Black Fashion Fair знялася Джоан Смоллс

Для Black Fashion Fair знялася Джоан Смоллс фото

Вже більше року назад креативний консультант, стиліст Антуан Грегорі презентував проект Black Fashion Fair. За цей час він створив ексклюзивну колекцію з Theophilio, зняв редакційні статті з AB+DM і запустив освітню модну програму з FIT. А днями Грегорі представив дебютний випуск Black Fashion Fair, Volume 0 – вражаючу колекцію історій і талантів темношкірих, на 200 сторінках якої висвітлено минуле, сьогодення і майбутнє чорної моди.

Для "нульового" випуску зробили три обкладинки, які прикрасили супермоделі Джоан Смоллс, Марія Борхес і Алея Алі, над образами всіх попрацював, звичайно ж, сам Грегорі.

Зйомка для нульового випуску (фото: instagram.com/blackfashionfair)

На сторінках видання представлені відомі бренди: Wales Bonner, Mowalola і Bianca Saunders, поряд з новим поколінням талантів, включаючи House of Aama і Khiry. Тут можна знайти історії успіху і гострі есе, де автори заглиблюються в аспекти стилю чорношкірих в Америці.

Антуан Грегорі (фото: instagram.com/bibbygregory)

Я дізнався, як слово "чорний" досі лякає людей. Я думаю, що промисловість все ще вважає чорношкірих дизайнерів та чорношкірих іміджмейкерів людьми, які можуть створювати лише для чорношкірих. Я думаю, індустрія все ще вважає Blackness монолітом.

Ні. Я пишаюся тим, що створив щось, що доводить, що ми не існуємо як одна єдина ідея. Що у нас є історія, яка багата і різноманітна. Я поставив свою чорноту на перше місце і підняв те, як вона може виглядати за допомогою Black Fashion Fair, – розповідає Антуан Грегорі.

АВТОР: ОЛЬГА ТУРЧАНІКОВА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия