Завантаження ...

На що здатен чоловік заради коханої жінки

На що здатен чоловік заради коханої жінки фото

Стосунки - важка річ, особливо, якщо ви щойно познайомилися. Не варто одразу поспішати з’ясовувати, як він ставиться до вас, і що він відчуває. Але на етапі тривалих стосунків про ніжні почуття розкажуть наступні чинники..

Ось 11 речей, які робить чоловік, якщо жінка йому дорога:

1. Він слухає вас.

Так, це правда, що жінки багато говорять. Але якщо ви дійсно дорогі чоловікові, він завжди вас вислухає. Ваші думки важливі для нього.

2. Він приділяє вам увагу.

Чоловік, який відчуває симпатію і прихильність, прагне проводити разом більше часу. Але лише на першому етапі розвитку стосунків. Далі слідує момент природного відсторонення, бажання свободи. Але якщо чоловік дійсно закоханий, то продовжить проявляти інтерес до вашого життя і надавати всіляку допомогу.

3. Він готовий на все заради вас.

В першу чергу, він веде себе як турботливий і уважний чоловік, який може навіть пожертвувати чимось при необхідності. Він сходить з вами на романтичну комедію або скасує посиденьки в спортивному пабі з друзями заради вас.

4. Він тішить вас різними приємними дрібницями.

Такі приємні дрібниці, як шоколадка в сумочці, сніданок у ліжко або квіти на робочому столі цілком природні в період залицянь. Не варто обманюватися, думаючи, що це буде тривати вічно. Згодом, коли стосунки перейдуть на наступний, більш серйозний етап, він стане проявляти любов іншими способами: допомагаючи в побутових питаннях або обіймаючи уві сні.

5. Він ставиться до вас як до рівної.

Йому цікава ваша думка, він серйозно ставиться до ваших планів і намірів.

6. На нього завжди можна покластися.

Він буде поруч, коли він тобі знадобиться.

7. Він не тільки обіцяє, він виконує.

Якщо він говорить, що щось зробить, то виконає свою обіцянку. Він не кидає слова на вітер.

8. Він вміє миритися.

Люблячий партнер буде прагнути до примирення після будь-якого конфлікту. Абсолютно завжди, без винятків! Йому не прийде в голову маніпулювати вами, змушуючи вибачатися або дзвонити йому першою.

9. Він змушує вас сміятися.

Його почуття гумору допомагає послабити стресові моменти життя. Завжди добре мати позитивну людину в своєму житті.

10. Він допомагає вірити в себе.

Ця людина може творити чудеса з вашою впевненістю. Він завжди допоможе вам впоратися з тривогою і завжди знайде потрібні слова.

11. Він шанобливо ставиться до особистого простору.

Люблячий чоловік поводиться делікатно, не нав’язується і не вторгається в особистий простір своєї жінки. Він не боїться виявитися непотрібним, тому утримається від втручання в особисте життя коханої. Йому не потрібні тисячі пояснень, коли ви відчуєте необхідність побути наодинці з собою.

А як себе веде ваш чоловік?

За матеріалами

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия