Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вечір п’ятниці варто провести за переглядом цих серіалів

Вечір п’ятниці варто провести за переглядом цих серіалів фото

Навіть, якщо ви не уявляєте своє життя без детективів, триллерів, заплутаних історій, все одно в п’ятницю треба дати собі відпочинок і подивитися щось легке. Треба відпочивати тілом і душею. Один із цих легких та веселих серіалів точно піднімуть настрій та налаштують на класні вихідні:

Юна (Younger)

Cеріал від творця «Сексу і міста» Даррена Стара, який розповідає нам історію нещодавно розлученої 40-річної Лайзи. Прагнучи отримати роботу мрії та зіштовхнувшись з ейджизмом, головна героїня видає себе за 26-річну та починає нове життя.

Шиттс-Крік (Schitt`s Creek)

Після того, як бізнес мільярдера Джонні Роуза зазнає краху, все його сімейство змушене переїхати жити в невелике містечко Шиттс-Крік, яке він придбав кілька років тому заради розваги.

Жирним шрифтом (The Bold Type)

У центрі сюжету — подруги Джейн, Кет та Саттон, які працюють у редакції жіночого журналу «Скарлет». Впродовж всього серіалу глядачі спостерігатимуть на їхнім життям в Нью-Йорку, пошуками себе, любовними пригодами, закуліссям роботи у глянці і не тільки. 

Кремнієва долина (Silicon Valley)

Американський комедійний телесеріал про життя шести молодих програмістів із Сан-Франциско, які намагаються розпочати свій власний бізнес у Кремнієвій долині.

Люпен (Lupin)

У центрі сюжету – син нелегального мігранта із Сенегалу Асанн Діоп. Надихнувшись романами французького письменника Моріса Леблана про джентльмена-грабіжника Арсена Люпена, він наважується на пограбування століття, паралельно намагаючись відновити добре ім`я свого батька — багато років тому чоловіка звинуватили у злочині, якого він не скоював. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: