Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як позбутися під очима темних кіл

Як позбутися під очима темних кіл фото

Статистика свідчить, що у кожного третього українця під очима темні кола.

 

Як правило, втома, брак сну або стресу сприяють появі цих міток. Однак з часом мішки починають зберігати жир, рідина і запалення. 

У свою чергу, забарвлення темних кіл посилюється і стає більш помітною.Іншими факторами, які можуть привертати до його розвитку, є генетичні чинники, алергія, побічні ефекти, пов’язані зі споживанням певних ліків. 

Коли ця проблема не розглядається рано, єдиний спосіб усунути темні кола і сумочки — це невелика операція, при якій ризики будуть розвиватися в майбутньому. Якщо у вас немає серйозної, хронічної або недавньої проблеми, ви можете лікувати їх за допомогою домашніх рецептів, набагато більш ефективних, ніж будь-яке промислове косметичне лікування.

Ці кошти не мають побічних ефектів, тому вони можуть використовуватися будь-ким, з будь-яким типом шкіри (сухий, жирної або комбінованої).

Якщо у вас була вечірка, навчання або безсоння, а на наступний день вам потрібно було сліпуче, ми представимо декілька супер-експрес-процедур, які ви можете провести вранці і боротися з набряком очей.

З солодкою картоплею.

Картопляний крохмаль має властивості відбілювання шкіри. Крім цього овоча відмінно підходить для боротьби із запаленням і зволожує шкіру, так як їх вміст у воді дуже висока. Щоб видалити темні круги і мішки, розріжте скибочки картоплі завтовшки 1,5 см і помістіть в холодильник на 10 хвилин. Потім наносите безпосередньо на повіки і мішки, дайте їм діяти протягом 15 хвилин.

З огірками.


Огірок має протизапальні властивості, які працюють дуже добре. Для цього розріжте шматочки огірка товщиною 0,5 см. Помістіть їх на очі, поки вони не зігріються, а потім замініть їх на нові скибочки. Зробіть це протягом 20 хвилин, і ви відразу помітите різницю.

З зеленим чаєм.

Зелений чай запобігає утримання рідини, тому щоденне пиття його сприяє усуненню токсинів і запобігає запалення по всьому тілу. Випийте дві чашки зеленого чаю щодня, один вранці і один вночі.

Щоб скористатися антиоксидантами цього вливання і видалити темні круги і мішки під очима, ви також можете зволожити два зелених чайних пакетика з невеликою кількістю гарячої води. Коли вони зігріються, видаліть зайву воду і нанесіть саше прямо на очі.

З коров’ячим або козячим молоком.

Помістіть молоко в холодильник. Занурте два гуртка бавовни і помістіть їх прямо на повіки і мішечки. Залиште на 15 хвилин, а потім промийте холодною водою. Ви побачите, що цей трюк для видалення темних кіл і мішків є одним з найпростіших і ефективних!

З яблуками.

Яблука допомагають розслабити м’язи, так що це буде великою допомогою, якщо ви втомилися і напружилися після довгого дня. Помістіть яблуко в холодильник, коли воно охолоне, змішайте його разом зі столовою ложкою вівса, поки він не утворює густу пасту. Покрийте цим особа, навіть коло очей, і дайте йому діяти протягом 15 хвилин. Потім промийте великою кількістю холодної води.

Додаткові поради …

Якщо ви схильні страждати від набряклості і темних кіл, відпочивайте і побільше спите. Втома є основною причиною розвитку цієї проблеми на ранній стадії. Якщо ви не можете розслабитися і відпочити, ви ніколи не зможете видалити темні круги і мішки.

Уникайте всього, що сприяє затримці рідини, такої як фізична інертність і споживання солі.

Спробуйте випити два літри води в день. Добре гідратована тіло легко виділяє токсини, запобігає затримці рідини і покращує здоров’я шкіри. Це допоможе швидко усунути темні круги і мішки.

Споживайте рясні диуретические продукти, такі як спаржа, зелений чай і т.д.

Подбайте про шкіру обличчя за допомогою зволожуючих кремів і охороняйте її від ушкодження при впливі сонця.

Уникайте звички постійно розтирати очі. Багато людей роблять це в повторюваних випадках кожен день, і вони цього не помічають. Ця звичка дратує і пошкоджує тонкі тканини навколо очей і перешкоджає лікуванню, якщо ви хочете усунути темні круги і мішки.

Не зловживайте косметикою, так як деякі органи можуть негативно реагувати на те, що викликає запалення навколо очей.Сподіваємося, що ця інформація буде корисною, і ви поділитеся нею.

Джерело: fithacker.ru

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: