Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Незабаром повертатися до школи

Незабаром повертатися до школи фото

 І знову до школи ! Під таким девізом розпочато щорічні серпневі комісійні об'їзди закладів освіти усіх рівнів на території нашого району з метою з'ясування стану підготовчих робіт до початку нового навчального року, а також виявлення проблем з організованого початку навчального року та напрацювання шляхів вирішення, надання методичної ...

 І знову до школи !

Під таким девізом розпочато щорічні серпневі комісійні об'їзди закладів освіти усіх рівнів на території нашого району з метою з'ясування стану підготовчих робіт до початку нового навчального року, а також виявлення проблем з організованого початку навчального року та напрацювання шляхів вирішення, надання методичної допомоги. Цього 2021/2022 року перший навчальний рік у в складі Вишгородського району розпочнуть заклади освіти Іванківської, Поліської та Славутицької громад.

Головою зазначеної комісії є заступник голови Вишгородської районної державної адміністрації Тетяна Волотовська, до членів комісії залученно представників служб району, які відповідають за охорону та безпеку життєдіяльності закладів, за охорону здоров'я учасників освітнього процесу та дотримання Санітарного регламенту у навчальних закладах, за пожежну безпеку закладів, представників сільських, селищних та міських рад у сфері освіти. Все це проводиться з метою убезпечення перебування учасників освітнього процесу у школах/садочках та створення комфортних умов для навчання та праці.

Про підсумки готовності закладів освіти Вишгородського району буде повідомлено завершення комісійних об'їздів. Стежте за інформацією на сайті та сторінці соцмереж РДА.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: